Seliár Kromatik termékcsalád

Haj- és hajszínvédelem

Professzionális védelem kémiai beavatkozások alatt és után? A Seliár Kromatik termékcsalád erre szakosodott!

Veled is előfordult már, hogy gondosan megalkotott új színű frizurád a vártnál sokkal hamarabb vesztette el élénkségét és színerejét? Imádod a játékosan göndör hajfürtöket, de tartasz a dauer szárító és fakító kezelésétől? Fiatalosan világos és ragyogó szőke hajszínt szeretnél erőteljesebb hajkárosodás nélkül? A megoldás a Seliár Kromatik termékcsalád az ECHOSLINE-tól.

A Seliár Kromatik forradalmi, új generációs termékei

A Seliár Kromatik termékcsalád kifejezetten a kémiailag kezelt haj védelmére szolgál. Az alacsony tömegű aminó-sav tartalmuknak köszönhetően élénkíti a színeket, megelőzi a fakulást és színkopást, valamint energizálja a hajszálakat. A szalonokban ajánlott alkalmazni szőkítéshez, festéshez és dauerhoz, hogy a vendégek tökéletes eredménnyel, büszkén és elégedetten léphessenek ki az ajtón. Természetesen otthoni használatra alkalmas termékeket (pl. sampon, pakolás) is találni a Seliár Kromatik rendszereiben, melyek kifejezetten az utókezelésre és színvédelemre szolgálnak.

A Seliár Kromatik termékcsalád hatásai és vitathatatlan előnyei

A Seliár Kromatik termékcsalád Protein Komplex Koncentrátuma rengeteg, alacsony molekuláris tömegű amino-savat tartalmaz. Megalkotásuknak és kifejlesztésüknek egyértelmű apropója a kémiai kezelések közbeni védelem, valamint a látványos színmegtartó utókezelés volt. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

  • A Seliár Kromatik termékcsalád hosszú távú és mélyreható védelmet nyújt egyetlen lépésben, használata nem jelent plusz feladatot a hajkezelések közben.
  • A Seliár Kromatik család nem úgy éri el a hajszerkezet védelmét és a színkopás csökkentését, hogy elvesz a festékek és kémiai szerek erejéből. Épp ellenkezőleg, tápláló és élénkítő módon segíti azokat.
  • A Seliár Kromatik Protector festés, szőkítés és dauer közben használandó. Megerősíti a haj szerkezetét, eredményesen javítva ezzel annak minőségét, kinézetét és állagát. Ezért olyan hatóanyagok felelősek, mint az építő keratin, a tápláló selyemolaj és argán olaj. A kémiai beavatkozásokhoz használt szerek keverési arányain semmit sem változtat, csak kiegészíti azokat. A hatóidő a szokott hosszúságú marad, a Seliár Kromatik Protector ez idő alatt fejti ki jótékony hatását.
  • A Seliár Kromatik Shampoo színvédő samponnal és a Seliár Kromatik Mask színmegtartó pakolással az utókezelés is biztosított, egyetlen termékcsaládon belül.

A technológiai összetételükről és egyszerű használatukról következő cikkünkben olvashatsz bővebben ide kattintva!

Már most érdekelne a Seliár Kromatik termékcsalád gyakorlati alkalmazása és sokszínű lehetőségei? Bővebb információkkal kapcsolatban keresd meg területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!