Keratinos szőkítő krém

Menyire roncsoló a szőkítés?

A hajszőkítés az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat a fodrászok számára. Akár melírről, akár az egész haj kivilágosításáról legyen szó, a legdrasztikusabb, leginkább roncsoló hatású hajszínváltoztató eljárás, ezért nagyon fontos a megfelelő szőkítő anyag kiválasztása…
A szőkítés, a szőkített haj, a természetes szőke színű frizura készítése, a szőkítő anyag helyes megválasztásával ma már gyors, és biztonságos művelet. A hajszőkítés során ma már használhatunk ammóniamentes szőkítőport, valamint tápláló összetevőket tartalmazó szőkítő krémet is, melyek tovább csökkentik a károsodás kockázatát.

Keratinos hajszőkítés argánolajjal, ami forradalmasítja a hajszőkítést!

SZŐKÍTŐ VÁLASZTÉKAz ECHOSLINE nagy lökést adott a hajfestés technikai területének, a csúcstechnológiás szőkítő készítmények teljes sorozatának biztosításával, hogy a fodrászok számára innovatív új eszközöket adjon a roncsolás mentes és tökéletes szőkítéshez, melírozáshoz. A sorozatban megtalálható szőkítő porok mind porzásmentesek. A különböző szőkítő porok közöttük megtaláljuk a fehér, kék, és lila szőkítő porokat, az ammónia-mentes kék szőkítő port, valamint legújabb csúcsteljesítményű és maximális védelmet nyújtó ECHOSLINE BC Keratin és Argán olaj tartalmú fehér szőkítő krémet, ami Magyarországon az egyetlen olyan szőkítő krém, amely BIZTONSÁGOS HAJSZŐKÍTÉST tesz lehetővé.

ECHOSLINE BC Keratin és Argán olaj tartalmú fehér szőkítő krémben lévő új formula magas olajtartalma egy puha emulziót hoz létre, amely behatol a hajszál belsejébe és a hatóanyagokat a hajkéreg mélyére juttatja. Így a haj hidratált, puha és védett marad az alkalmazás során, a szőkítő hatás pedig sokkal hatékonyabb.

BC SZŐKÍTŐ KRÉM AKTÍV HATÓANYAGAI:

szőkítő krémKERATIN:
Egy ellenálló rostos fehérje, amely a hajszerkezet felépítéséért felelős. Javítja a haj belső szerkezetét, pótolja az elveszett proteineket, ezáltal ellenállóbbá, erősebbé, puhábbá teszi a hajat. Feltölti a hajszálakat aminek az eredménye egészségesebb és erősebb haj.

szőkítő krém

ARGÁN OLAJ:
Óvja, ragyogóvá teszi, táplálja és erősíti a hajat. Gazdag E-vitaminban, amely egy természetes és hatásos antioxidáns elem. Segít megelőzni a haj öregedését és védi a szabad-gyökök káros hatásától.

 

ECHOSLINE BC KERATINOS ÉS ARGÁN OLAJOS SZŐKÍTŐ KRÉM FŐ JELLEMZŐI:

  • KRÉMES ÉS KOMPAKT TEXTÚRA, amely változatlan marad az alkalmazás és hatóidő során.
  • KÖNNYŰ ALKALMAZÁS: jobb tapadást biztosít a hajhoz, miközben krémes marad a teljes hatóidő alatt, szétkenődés nélkül.
  • NAGYOBB SEBESSÉGŰ ALKALMAZÁS: a kívánt eredmények eléréséhez kevesebb idő szükséges a hagyományos fehérítéshez képest, annak köszönhetően, hogy a szőkítő anyag jobban tapad a hajszálhoz.
  • SZABAD-KEZES ALKALMAZÁSOK FOKOZÁSA: lehetővé teszi valamennyi szőkítő technika elvégzését, ezenfelül a fésű használatában segít, hogy a vonalakat homogénebben tarthassuk.
  • PONTOS EREDMÉNYEK: lehetővé teszi a fehérítő molekulák számára, hogy a lehető legjobban és azonnal rátapadjanak a hajszálra, miáltal tökéletes eredményt biztosítanak.

Figyelem! Még egy jó tanács…

A szőkítést legjobb szakemberre bízni, mivel a szőkítéshez komoly szaktudás szükséges! Ezért azt javasoljuk, ha biztosra akarsz menni a végeredmény tekintetében mindig bízd a hajad szőkítését szakemberre!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!