Kímélő sampon

Seliár Micellás Sampon, gyengéd tisztítás a fejbőrnek

A sok kemikália és vegyszer kikészítette a fejbőröd? Nem találod rá a megfelelő sampont? Állandóan küzdesz a drogéria polcai előtt állva új sampon és biokészítmények vásárlásakor? A gyengéden tisztító Seliár Micellás Sampon minden hajtípusra megoldást nyújt különleges összetételének köszönhetően.

Honnan lehet ismerős a „micellás” kifejezés és hogyan működik?

A sminkek világában jártasak hallhattak már a micellás arctisztító vízről, mely gyengéden tisztítja meg az arcbőrt a sminktől. Meglehetősen innovatív terméknek számít a micellás arctisztító víz, hiszen épp olyan hatásos, mint bármelyik másik sminkeltávolító folyadék, ugyanakkor rendkívüli tisztítóerővel is bír. Egyszerre kíméletes és alapos.

De mik is azok a micellák és hogyan működnek?
Ahhoz, hogy jobban megértsük kicsit el kell kalandoznunk a kozmetika világába… A micella egy gömb alakú molekula halmaz, melynek egyik oldala jobban kötődik a vízhez, míg a másik oldala pedig taszítja a vizet, vagyis a zsíros tulajdonságú elemekhez kötődik. A micella kétpólusú működésének következtében felbontja a bőr és a szennyeződések közti kötéseket, magához vonzza ezeket a zsíros anyagokat (pl. smink, piszok), majd önmagába zárja. A micellák nem ionos felületaktív anyagok, ami azt jelenti, hogy az elenyésző habzásuk miatt nem szükséges mellé külön vizes lemosást alkalmazni. Tehát a micellás arclemosóval egyszerre tisztítható meg a bőr a sminktől, a szennyeződésektől, és még hidratál is. Hogy miért alkalmazzák a hajápolásban?

Seliár Micellás Sampon, gyengéd kényeztetés a hajnak

A Seliár Micellás Sampon ugyanazzal az elvvel működik, mint a micellás arclemosók. Hatékony, de gyengéden tisztító felületaktív anyagainak köszönhetően kiváló sampon az érzékeny fejbőrűek számára. Biológiai aloe verával kiegészített készítmény, mely a kíméletes tisztítás mellett nyugtató és puhító hatású is egyben. A hajat lágy és selymes tapintásúvá teszi, ragyogóvá és élettelivé varázsolja. A Seliár Micellás Sampon igazi felüdülés az igénybevett fejbőrnek és hajnak. Ideális bármilyen hajtípusra, akár mindennapos használatra is.

Mitől igazán különleges és egyedülálló még a Seliár Micellás Sampon?  A készítmény Parabens és SLES/SLS mentes termék, valamint a micellás és aloe verás hatóanyagok mellett argán olajjal, lenmagolajjal és selyem proteinnel táplálja, erősíti a sérülékeny hajat. Továbbá a sampont tartalmazó flakon 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, így a használó fejbőrén túl a környezetet is kíméli.

Szeretnél egy környezetbarát, speciális összetételű, garantáltan gyengéden tisztító, bőrkímélő sampont az érzékeny fejbőrödre?

Keresd a fodrászodnál a Seliár Micellás Sampon dizájnos flakonjait, vagy kérd a területileg illetékes képviselőnktől ide kattintva!