Kollagénes hajfeltöltés a vékony szálú hajnak

Dupla probléma a vékony szálú haj ápolása…

A fenti típusoknak azért kettős probléma ez, mert nemcsak a hajszálak vékonyak, hanem maga a haj szerkezete is gyenge! Ezt többek között a bőrünk fiatalságáért is felelős, kollagén mennyisége is befolyásolja (természetesen a megfelelő táplálkozáson kívül, mely szintén hozzájárul hajunk belülről történő táplálásához), mely támaszt és tápanyagot nyújt bőrünk, hajunk számára. A haj gyökere a bőr irha rétegébe ágyazódik, innen nőnek ki a hajszálak. Az irha 90 %-át kollagén alkotja! Az öregedési folyamat során a kollagén termelődés csökken és a környezeti ártalmak is károsítják azt, bőrünk megereszkedik, hajszálunk szerkezete is megváltozik. A feladat tehát, visszajuttatni hajunk szerkezetébe az alap építőköveket, folyamatosan kollagént juttatni számára!

Hogyan vehetjük fel a harcot, hogy a vékony szálú haj tartósan dús, élettel teli és töredezettségtől mentes legyen?

A kozmetikai ipar már nagyon előre jár a kollagénes készítmények forgalmazásában (a botox kezelések helyett ma már a kollagénes ráncfeltöltés hódít), és ez megjelent a hajápoló készítményekben is.
Így már Neked sem kell tovább keresned a megoldást vékony szálú hajad felélesztésére, az ECHOSLINE SELIÁR FILLER kollagénes hajfeltöltő program mindent megváltoztat!

A Magyarországon egyedülálló összetétellel rendelkező professzionális SELIÁR FILLER hajfeltöltő program igazi megoldás jelent a vékony szálú haj teljes megújulásáért!
Hatóanyaga merőben más, mint az üzletekben általában kapható hajápolóké, hiszen a termék professzionális felhasználásra fodrászoknak készült!

Újra gyönyörű haj, pár lépésben az SELIÁR FILLER Kollagénes hajfeltöltés segítségével!

A FILLER SAMPON gyengéd tisztítása után a hajban maradó FILLER TREATMENT kollagénes hajápoló a vékonyszálú hajad feltölti, a FILLER ELIXÍR hajkondicionáló pedig hidratálja, ápolja a hajad, nem hagy semmilyen zsíros nyomot, és azonnal felszívódik!
FILLER HAJHAB pedig anélkül fixálja a hajad, hogy azt elnehezíteni, elzsírosítaná, így végre formázhatod nyugodtan a hajad kedved szerint…

SELIÁR FILLER kollagénes hajfeltöltő program további előnye, hogy segít a sérült haj regenerálásában is.
A kollagénen kívüli speciális összetevők közül a lenmagolaj visszaadja hajad puhaságát, selymességét, fényét, az argánolaj a hajszál külső védelméért felelős és segít megelőzni a haj öregedését, a selyemprotein tartalma pedig táplálja a hajad!

Szabadulj meg végre a vékony szálú haj problémájától, keresd fel fodrászod, és kérd meg, hogy segítsen a kollagénes hajfeltöltés menetében a SELIÁR FILLER hajfeltöltő programmal, majd zsebeld be az elismerő pillantásokat minden nap…!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.