Kollagénes hajfeltöltés a vékony szálú hajnak

Dupla probléma a vékony szálú haj ápolása…

A fenti típusoknak azért kettős probléma ez, mert nemcsak a hajszálak vékonyak, hanem maga a haj szerkezete is gyenge! Ezt többek között a bőrünk fiatalságáért is felelős, kollagén mennyisége is befolyásolja (természetesen a megfelelő táplálkozáson kívül, mely szintén hozzájárul hajunk belülről történő táplálásához), mely támaszt és tápanyagot nyújt bőrünk, hajunk számára. A haj gyökere a bőr irha rétegébe ágyazódik, innen nőnek ki a hajszálak. Az irha 90 %-át kollagén alkotja! Az öregedési folyamat során a kollagén termelődés csökken és a környezeti ártalmak is károsítják azt, bőrünk megereszkedik, hajszálunk szerkezete is megváltozik. A feladat tehát, visszajuttatni hajunk szerkezetébe az alap építőköveket, folyamatosan kollagént juttatni számára!

Hogyan vehetjük fel a harcot, hogy a vékony szálú haj tartósan dús, élettel teli és töredezettségtől mentes legyen?

A kozmetikai ipar már nagyon előre jár a kollagénes készítmények forgalmazásában (a botox kezelések helyett ma már a kollagénes ráncfeltöltés hódít), és ez megjelent a hajápoló készítményekben is.
Így már Neked sem kell tovább keresned a megoldást vékony szálú hajad felélesztésére, az ECHOSLINE SELIÁR FILLER kollagénes hajfeltöltő program mindent megváltoztat!

A Magyarországon egyedülálló összetétellel rendelkező professzionális SELIÁR FILLER hajfeltöltő program igazi megoldás jelent a vékony szálú haj teljes megújulásáért!
Hatóanyaga merőben más, mint az üzletekben általában kapható hajápolóké, hiszen a termék professzionális felhasználásra fodrászoknak készült!

Újra gyönyörű haj, pár lépésben az SELIÁR FILLER Kollagénes hajfeltöltés segítségével!

A FILLER SAMPON gyengéd tisztítása után a hajban maradó FILLER TREATMENT kollagénes hajápoló a vékonyszálú hajad feltölti, a FILLER ELIXÍR hajkondicionáló pedig hidratálja, ápolja a hajad, nem hagy semmilyen zsíros nyomot, és azonnal felszívódik!
FILLER HAJHAB pedig anélkül fixálja a hajad, hogy azt elnehezíteni, elzsírosítaná, így végre formázhatod nyugodtan a hajad kedved szerint…

SELIÁR FILLER kollagénes hajfeltöltő program további előnye, hogy segít a sérült haj regenerálásában is.
A kollagénen kívüli speciális összetevők közül a lenmagolaj visszaadja hajad puhaságát, selymességét, fényét, az argánolaj a hajszál külső védelméért felelős és segít megelőzni a haj öregedését, a selyemprotein tartalma pedig táplálja a hajad!

Szabadulj meg végre a vékony szálú haj problémájától, keresd fel fodrászod, és kérd meg, hogy segítsen a kollagénes hajfeltöltés menetében a SELIÁR FILLER hajfeltöltő programmal, majd zsebeld be az elismerő pillantásokat minden nap…!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.