Kollagénes hajfeltöltés

Kollagén a hajápolásban

A haj esztétikai, társadalmi-szociális és lélektani szereppel bír. A haj meghatározza megjelenésünket. A kihívással, hogy egészséges állapotban tartsuk a hajunkat, minden modern nő nap mint nap szembetalálkozik. Mindeközben kivagyunk téve környezetünkben található olyan elemekkel, amelyek a haj számára károsak, ráadásul az öregedési folyamatok és a helytelen életmód is a legfontosabb, szerkezeti fehérjét a kollagént pusztítja.

A kollagénről általában a botox kezelések, ránctalanítás a természetes öregedési folyamatok megakadályozása jut mindenkinek eszébe. Pedig ma már a hajápolókban a kollagén ugyanolyan szerepet tölt be, mint az arc és testápoló kozmetikumokban. A kollagén a hajápolás egyik legkorszerűbb hatóanyaga, rendkívül gyorsan orvosolja a tartás és erő nélküli, vékony szálú haj problémáit.

Hogyan járul hozzá a kollagén az erős, egészséges haj felépítéséhez?

hajápolásA haj gyökere az irhába ágyazódik, innen nő ki a hajszál. Az irha 90%-át kollagén alkotja, ami a kötőszöveti (fibroblast) sejtekből származik és a támaszszövetek egyik fő alkotórésze. A haj gyökerének földágya a kollagén. A haj állagán kollagén bevitellel nagymértékben javíthatunk a kollagén pótlással gyors szerkezetjavulás érhető el. A kollagénben található fehérje olyan aminosav-összetételű, amely a haj egészséges felépítéséhez szükséges.

A vékony szálú gyenge hajak gyors meggyógyításának, és a vékony gyenge hajszálak folyamatos erősítésének, karbantartásának egyik leghatásosabb terméke a SELIÁR FILLER professzionális feltöltő programunk.

SELIÁR FILLER hajfeltöltő programunkban lévő KOLLAGÉN és ARGÁNOLAJ speciális keverékéből előállított különleges kollagén mikro gömbök, bejutva a haj rostjainak belsejébe, megnövelik és megvastagítják a vékony szálú haj rostjait, így orvosolva az élettelen, tartás, vitalitás és volumen nélküli haj esztétikai problémáját. Intenzív kitöltő hatásnak köszönhetően rendkívül látványos és azonnali hatást érhetünk el.

FILLER kollagénes és argános hajfeltöltő program használata lépésről- lépésre:

 1. fázis – FILLER Sampon tisztítás
 • Vigye fel a sampont nedves hajra, gyengéden masszírozza be, majd öblítse le.
 • Ha szükséges ismételje meg.
 1. fázis – FILLER Treatment feltöltés
 • Hajmosás után tincsenként oszlassa szét a Treatment-t még nedves hajon a hajvégekig.
 • Masszírozza be gyengéden, körkörös mozdulatokkal, míg teljesen fel nem szívódik
 • Fésülje át, hagyja fent 5 percig. Ne öblítse ki!
 1. fázis – FILLER Elixír hidratálás
 • Használat előtt felrázandó!
 • Vigyen fel néhány csepp Elixírt a nedves hajra, gyengéden masszírozza be a hajba.
 • Hagyja fenn 1-2 percig, majd meleg vízzel alaposan öblítse le.

Még egy jó tanács…
Az ECHOSLINE termékcsalád többféle professzionális hajkezelő programjának megfelelő kiválasztásával gyors, látványos javulást érhetünk el, de ha biztosra akarsz menni a megfelelő hajápoló program kiválasztásában azt javasoljuk a kérdést mindig bízd szakemberre!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!