Legújabb HAJEGYENESÍTŐ program

Miért van szükség hajegyenesítő programra?

A nők több mint fele folyamatos konfliktusban áll a hajával a göndör, kócos kezelhetetlen “lázadó” haj miatt. A frizurához és hajformázáshoz ezért hajegyenesítő vas, hajkefe és hajszárító állandó használatára van szükségük, ezáltal azonban a hajat elhúzódó hő- és mechanikus igénybevételnek teszik ki, nem számolva az esetleges hajszálkárosítással.
Érdemes megjegyezni, hogy a természetes hullámos hajnak sosem lesz olyan magas fénye, mint az egyenes hajnak. Ez annak köszönhető, hogy a hullámokról szétszóródó fény nem közvetlenül a szem irányába verődik vissza. A kutikula réteg is hajlamosabb arra, hogy a hullám külső kerületén kinyíljon, ezzel könnyebben kiszáradjon, ezért a göndör hajnak extra hidratálásra és ápolásra (SELIÁR CURL – kifejezetten göndör hajra) van szüksége.

Hajegyenesítő program a gyakorlatban

A SELIÁR DISCIPLINE egy új hajegyenesítő program, amely kakaó és argánolaj tartalmával segít a göndör, kócos, rakoncátlan és “lázadó” haj fegyelmezésében, hidratálásában és védelmében, valamint, abban, hogy a haj fenségesen lágy, puha és sima legyen.
Az egyéb régebbi technikákkal ellentétben, a SELIÁR DISCIPLINE hajegyenesítő termékek nem roncsolják a hajat, biztonsággal alkalmazhatóak minden hajtípusra (festett, szőkített, stb.). A speciális legújabb fejlesztésű thermo-aktív és thermo-progresszív technológia, – amely a hőre aktiválódik – a hajvasalót és a hajszárítót igazi szövetségessé teszi.

 • Felgyorsítja és megkönnyíti a hajszárítóval és hajkefével történő hajformázást ezáltal csökkenti a haj mechanikus igénybevételét.
 • Csökkenti az egyenesítési időt hajvasaló használata esetén, így a haj kevesebb hőterhelésnek van kitéve, ezáltal egészségesebb marad.
 • Minimálisra csökkenti a hajápolók hatóidejét (rajta hagyási idő).
 • Sokoldalú hajformázást tesz lehetővé (nem kötelező egyenesség).
 • Kifejezetten páramentesítő, kócmentesítő és antisztatikus hatású, miközben rendkívül puhává és ragyogóan fényessé teszi a hajat.

Seliár Discipline hajegyenesítő program használata lépésről- lépésre:

 1. fázis – DISCIPLINE Sampon tisztítás
  • Vigye fel a Hajegyenesítő Sampont nedves hajra, gyengéden masszírozza be, majd öblítse le.
 2. fázis – DISCIPLINE Pakolás – hajtáplálás
  • Szárítsa törölköző szárazra a hajat, vigye fel egyenletesen a Hajegyenesítő Pakolást egy ecset segítségével, majd masszírozza át tincsenként a hajtövektől a hajvégekig.
  • Használjon egy zuhanysapkát és hagyja rajta 3-5 percig.
  • Fésülje át egy antisztatikus fésűvel, majd alaposan öblítse le.
 3. fázis – DISCIPLINE Spray – egyenesítés
  • Szárítsa törölköző szárazra a hajat, eltávolítva a felesleges víz 50%-át.
  • Permetezze a Hajegyenesítő Spray-t a teljes hajra, fésülje át, majd hajszárító és hajkefe segítségével szárítsa meg.
  • Hajegyenesítő vassal meghosszabbíthatjuk a hatást. Permetezzük a terméket száraz hajra, egyszerre egy hajtincsre, majd használjuk a hajegyenesítő vasat.

Még egy jó tanács…

A probléma tökéletes megoldásához komoly szaktudás szükséges, ezért azt javasoljuk, ha biztosra akarsz menni a végeredmény tekintetében bízd a hajegyenesítést szakemberre!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!