Luxury Oil olaj

Luxury Oil, a fényes haj hírnöke és védelmezője

A Seliár Luxury termékcsalád mélyen tápláló, mámorító illatokkal kombináló sampon és maszk mellett rendelkezik egy gondosan megalkotott olajjal is, mely képes a fakó, száraz hajat újra mesésen csillogóvá tenni. A jelzők túlzóak lehetnek, azonban eredményességét már több fodrász és elégedett vendég is igazolta.

Mire való a Luxury Oil és miket tesz a hajjal?

Mint ahogy az egész Luxury termékcsalád, úgy a Luxury Oil is kifejezetten száraz, fakó és elgyengült haj újjáépítésére és regenerálására való. A Luxury Oil egyfajta befejező termék, mely a dehidratált hajnak selymesen csillogó fényt kölcsönöz. Csak vidd fel hajadra a hajmosási rutin végeztével a még nedves hajadra, hagyd felszívódni, és már élvezheted is a következő előnyeit:

 • Mélyről jövő, intenzíven és áthatóan tápláló hatás elnehezítés nélkül.
 • Selymes és puha tapintású haj.
 • Tökéletes fényű és lenyűgöző ragyogású hajszálak.

Amiért legyőzi az általános olajokat

Jogos a kérdés, hogy mivel lehet ilyen meggyőző eredményeket elérni? Mitől lesz a Luxury Oil más, mint a többi? A Seliár Luxury termékcsalád összes tagjára jellemző az alábbi összetétel.

 • Értékes és nélkülözhetetlen olajkoncentrátumok, melyeknek elsődleges feladatuk a mély táplálás, a puhító hatás és a csillogás megteremtése. Három nagyra becsült olajjal dolgoznak a termékek.
  • Az indiai fügemag olaj keleties kényeztetése.
  • A lenmagolaj bársonyossága.
  • Az argánolaj érzéki, magával ragadó illata, mely keveredik a termékekben szintén megtalálható magnóliával.
 • Komplex vitamin rendszerek, melyek haj tonizálásáért és erőssé tételéért felelősek.
  • E-vitamin. Ő felelős a hajszövet szerkezetének védelméért.
  • C-vitamin. Segítségével megelőzhetőek a hajszöveteket ért támadások és szabadgyökök kialakulása. Ezen kívül részt vesz az elasztin és kollagén szintézisben, ezzel kulcsfontosságú szerepet töltve be a bőr és a haj egészséges működésében.
  • B3-vitamin. Stimulálja a vérkeringést a bőrben és felpörgeti az oxigénszállítást a hajhagymákhoz. Ezzel fokozza a hajnövekedést, hidratáló és puhító hatást fejt ki.
  • B5-vitamin. Ez a vitamin megtartja a haj nedvességtartalmát, stimulálja a sejtnövekedést és a szövetregenerációt, megszünteti a gyulladást és segít helyrehozni a szövet sérüléseit.
  • B6-vitamin. Igazi sejtaktivizáló vitamin, serkenti a hajnövekedést és hosszú távon megőrzi a haj egészségét.
 • Extra-Gloss Technológia a ragyogás tartós megteremtéséért egy fénylő réteg képzésével a hajszálakon.

Olyan fodrász vagy, aki fokozná a kezelések hatását?

Más fejbőr- és hajproblémákkal küzdő vendégeid is vannak, de az extra csillogásra az ő hajuknak is szükséges van? A Luxury Oil olajat bármelyik Echosline maszkba belekeverheted, hogy fokozni tudd vendéged hajának fényességét! Az eredmény ily módon is azonnal látható és érzékelhető. Garanciát jelent a Luxury Oil tökéletességére, hogy megannyi partnerünk és fodrászunk bizonyította már a Luxury Oil elsöprő erejét, így a Te vendégeid sem maradhatnak ki ebből!

Tudj meg többet a Seliár Luxury termékcsaládról a területileg illetékes képviselőnktől ide kattintva!

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.