Melyik hajszín a legelőnyösebb neked?

Nem mindegy a hajfesték, hajszínező

Mindenek előtt a legfontosabb a hajszín megváltoztatásnál a megfelelő minőségű hajfesték vagy hajszínező kiválasztása!
Az abszolút prémium és professzionális ECHOSCOLOR Méhviaszos és C-vitaminos krémhajfestékeinkben, a SELIÁR SYNERGY COLOR Ammónia- és pPD mentes krémhajfestékeinkben vagy a COLOR UP Hajszínezőinkben nyugodtan megbízhatsz, bármelyik színárnyalatot választasz! 100%-os az őszfedésük és rengeteg tápláló anyagot tartalmaznak, nem roncsolják a hajat.
Az eredmény hosszan tartó, élénk, csillogó fényt biztosító színek, maximális védelem a hajnak!

Ideális hajszín, hajfesték színárnyalatának kiválasztása

A hajszín kiválasztásában segítséget nyújt számunkra saját színtípusunk. Legalább ennyire meghatározó azonban a hajszínek elkülönítésekor korunk és öltözködési szokásaink is. A hajfestés során tavasz-, nyár-, ősz-, és tél típusokat különböztetünk meg.

  • Lágy, visszafogott színekkel rendelkező színtípusok:

Ideális hajszínek számukra a hamvas szőke, hamvas barna, világos barna és hamvas melír.

Az évszakelmélet színtípusai közül a nyár típusok tartoznak ide. Általában természetesen is ehhez közeli a hajszínük, de előfordul, hogy idővel besötétedik. A szőke hajszín kiválasztása során a meleg sárga árnyalatú hajfestéket azonban kerülniük kell, mert besárgítják az arcukat. A sötétebb hajszín csak azoknak a nyár típusoknak ajánlott, akik eleve sötétebb hajjal születtek. Számukra a hamvas barna hajfesték az ideális, a vörösek közül pedig a hideg lilás, bordós árnyalatokkal rendelkező hajfestékek emelik ki színeiket.

  • Világos, élénk színekkel rendelkező színtípusok:

Ideális hajszínek számukra a aranyszőke, vörösesszőke, világos meleg barna

A tavasz típusok tartoznak ide az évszakelmélet színtípusai közül. Többségében világos, meleg hajszínnel rendelkeznek, amit nem érdemes sötétíteni. A méz-szőke, arany-szőke színű hajfesték ideális választás a számukra hajfestéskor, fontos, hogy ne legyen túl sötét az árnyalat.

  • Meleg, mély színekkel rendelkező színtípusok:

Ideális hajszínek számukra a gesztenyebarna, mahagóni vörös, mogyoróbarna

Az ősz típusok tartoznak ide az évszakelmélet színtípusai közül. Többségük középbarna, vörösesbarna hajjal születik, melyet később is legfeljebb  élénkíteni kell. A barna hajszín mellett a vörös hajszín is rendkívül jól áll az ősz típusoknak, mert többségük haja eleve tartalmaz egy kis vörös pigmentet. A meleg mahagóni árnyalatú hajfestékek, tökéletes választás hajfestés során.

  • Hideg, kontrasztos színekkel rendelkező színtípusok:

Ideális hajszínek számukra a sötétbarna, fekete, ribizli vörös, padlizsán lilás

Az évszakelmélet színtípusai közül a tél típusok tartoznak ide. Nagyon ritka közöttük a világos hajú, aki mégis ilyen színű hajjal született, az később is bátran festheti vissza ezt a hamvas árnyalatot, még ha idővel be is sötétedik. Legtöbbjük azonban születésétől fogva barna és ez nagyon jól is áll nekik.  Szőke hajszínnel teljesen karakterét vesztené a megjelenésük. Kerülni kell azonban a meleg mahagóni vörös hajszínt.

Mi a következő lépés, ha már eldöntötted a hajfesték színét?

Hajszín megváltoztatáshoz mindig  a professzionális, szalonhasználatos termékeket alkalmazzuk, mert ezek mindig a legújabb fejlesztések, és megbízhatóbbak, mint egy közönség termék.
Ha biztosra akarsz menni a hajszíned végeredményében, akkor azt javasoljuk mindig bízd a hajfestést a szakemberre!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!