Seliár Kromatik termékcsalád

Tágítsd ki a hajfestés, szőkítés határait a Seliár Kromatik segítségével!

A Seliár Kromatik termékcsalád kifejezetten a kémiailag kezelt haj védelmére szolgál. A védelem pedig nemcsak a károsodás elkerülését szolgálja, hanem a hosszan tartó, fényes és káprázatos színeket és fürtöket is. Ez a két tény és funkció pedig egymást erősíti. Mit jelent ez?

Vendégeknek otthonra Seliár Kromatik?

A Seliár Kromatik termékek már a kémiai kezelések során kifejtik hatásukat. Ezzel védik a hajszálakat a megterhelő vegyületek roncsoló hatásától, minél kíméletesebbé téve azt. A kezelés – legyen szó hajfestésről, szőkítésről vagy dauerról – utolsó fázisában, a hajmosásnál és balzsamozásnál is számíthatunk a Seliár Kromatik termékek nyújtotta védelemre, mely így már a kialakított frizura megőrzésében segítenek. Ez az általános bemutató, ha a Seliár Kromatikról beszélünk. De mit is jelent ez gyakorlati szemszögből nézve?

  • A Seliár Kromatik termékekkel tovább őrizheted meg hajadnak azt az állapotát, amikor kijössz a fodrásztól. Vagyis tovább lesz fényes, ápolt és selymes, valamint még egy hét után is úgy fog csillogni, mintha éppen most jöttél volna ki a kedvenc fodrászodtól.
  • A Seliár Kromatik termékek oly módon nyújtanak védelmet, hogy igyekeznek semlegesíteni a károsító anyagokat, kellemetlen szagokat a kémiai kezelések során. Vagyis például dauer során kevésbé fog kiszáradni és kifakulni a hajad és nem marad meg benne a dauer jellegzetes szaga.
  • A Seliár Kromatik termékek tényleg extra színtartósságot biztosítanak. A színvédelem és a károsító anyagok, illatanyagok semlegesítése együttesen akár azt is lehetővé teszi, hogy akár egy alkalommal akár több alkalommal is lehet szőkíteni úgy a hajat, hogy az nem roncsolódik. Így rövidülhetnek a szőkítések közti pihenő időtartamok, hamarabb érheted el a kívánt színt.

Ha te is szereted festetni / daueroltatni / szőkíteni a hajad, és szeretnéd, hogy egészséges legyen a hajad a kémiai kezelések után, akkor mindenképpen kérd legközelebb fodrászodtól a Seliár Kromatik termékcsalád használatát!

A Seliár Kromatik családban rejlő lehetőségek a fodrászok számára

Ha fodrászként a következő kérdések közül akár csak egyre is határozott igennel válaszolnál, mindenképp szerezd be magadnak és használd vendégeidnél a Seliár Kromatik termékcsalád tagjait!

  • Vendéged azért nem vált hajszínt vagy hajviseletet, mert fél, hogy túlságosan roncsolni fogják a kémiai anyagok a haját? Szeretnél „Úristen, de jó lett!” érzést nyújtani a kétkedő vendégeidnek?
  • Többször előfordult már veled, hogy nagyon károsodott hajjal jelent meg nálad egy vendég, aki a figyelmeztetések ellenére ragaszkodott a hajfestéshez/szőkítéshez, te pedig félve álltál neki a műveletnek?
  • Szeretnéd kitolni a színmegváltoztatás határait anélkül, hogy roncsolnád vendégeid haját?
  • Olyan fodrász akarsz lenni a környéken, aki megtudja csinálni azt amit máshol nem mertek megcsinálni a vendégednek? Akiről azt tartják, hogy profin bánik a hajfestékekkel, szőkítővel, dauerrel, mert a végeredmények lenyűgözőek és tartósak?

Még több információra van szükséged a Seliár Kromatik termékcsaláddal kapcsolatban? Olvasd el korábbi cikkeinket ide kattintva, vagy keresd fel területileg illetékes képviselőinket!

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.