Száraz sampon

Mit csinálj, ha éppen nincs kéznél a fodrászod…

A nők nagy többsége szenved attól, hogy haja a legváratlanabb pillanatokban a legmegviseltebb. Akár váratlan vendégség jön közbe, randi, munkahelyi megbeszélés, vagy egy hosszú utazás után hajunk összeesik, csapzott lesz, elveszíti formáját és bizony, ha hajkoronánk nem a megfelelő formát mutatja, az önbizalmunk sem lesz a helyén. Lehajtott fejjel arra gondolunk, hogy bárcsak kéznél lenne a fodrászunk, aki professzionális szalon termékekkel megejthetne egy gyors hajmosást! A megfelelő termékek azért fontosak, mert a nem megfelelő termékek használatával a gyakori hajmosás miatt sajnos gyakran alakul ki zsírosodás, a fejbőr így kompenzál.
Mi tehát a megoldás, amely praktikus és minden vészhelyzet esetén bevethető, bárhová magunkkal vihető, hogy önbizalmunk és ezzel együtt megjelenésünk minden helyzetben tökéletes legyen?

ECHOSLINE Seliár újítása, prémium minőségű keratinos száraz sampon, spray formában!

Az ECHOSLINE most azokra gondolt, akiknek könnyen zsírosodik a hajuk, akik a fenti problémáktól szenvednek, akik már sok mindent kipróbáltak, de ezidáig nem vált be semmi…
Végre itt van az igazi megoldás, használd vészhelyzetben, előre nem várt helyzetekben samponként, vagy formázóként, hogy hajad tartása mindig megfelelő legyen!

A SELIÁR száraz sampon használata nem bonyolult:

  • csak dobd be a táskádba, a kocsiba, a fürdőszoba polcra, vagy tartsd az irodádban,
  • majd egy fújás és hajad újra friss, üde, fényes lesz, újra visszanyeri tartását és megszűnik a zsíros érzet!

Miért jobb a SELIÁR száraz samponja, mint bármely más termék, ami a piacon kapható?

Magyarországon sok hasonló ismert termék van a piacon, azonban a SELIÁR minden termékét úgy fejleszti ki, hogy ne csak látható, de érezhető eredményt érjen el, a SELIÁR száraz sampon hajad szerkezetét kívülről-belülről védi, táplálja, erősíti speciális összetevőivel.

  • keratin tartalma táplálja a hajad szerkezetét, azonnal behatol a hajba, ezáltal új élettel tölti fel,
  • a keményítő felszívja a felesleges faggyút, megemeli a haj szerkezetét és volumenét, tónust és ad a hajszálaidnak
  • argán pedig, erőssé, fényessé teszi hajkoronád és védi a hajad a külső hatásoktól.

Ha a SELIÁR száraz samponja veled van, nincs több kínos szituáció, csak friss, üde, fényes hajkorona, önbizalom, villámgyorsan!

 

További információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!