Tartós hullám, dauer

Egyenesből hullámos? Hullámosból egyenes?

Ugye te is eljátszottál már a gondolattal, hogy göndör fürtjeid kiegyenesítsd vagy épp egyenes hajad változtasd különlegessé loknikkal, fürtökkel, hullámokkal?

Biztos vagyok benne, hogy többször is megfordul a te fejedben is!
Mert “Új haj, új élet!”, mert követed az aktuális trendet, mert kell a változatosság, mert lezárunk egy kapcsolatot vagy épp az kell, hogy megforduljanak utánunk az utcán…

Akinek vékonyszálú és lapos a haja szeretné, hogy ezáltal volumen növelő hatást érjen el.

Akinek pedig drótszerű, erős haja van, kiváló formát tartást kölcsönöz és megaszabadul a mindennapos procedúrától, amivel haját kordában tudja tartani.

A probléma csak az – és szerintem ezzel sem tévedek-, hogy Magyarországon a DAUER fogalma, megrekedt a ’80-as évekbeli ’vattacukor’ frizura szintjén, a kellemetlen, szúrós szagú “büdös” ammóniát bőséggel tartalmazó dauer technológiánál, amitől okkal félünk!

Mi van akkor, ha mégis göndör fürtöket, tartós hullámot szeretnénk? Milyen lehetőségeid vannak?

Manapság sokféle dauerfajták közül választhatunk: spirál dauer, hullám dauer, hagyományos ammóniás vagy gyümölcssavas volumen növelő dauer, …azonban az első negatív tapasztalat, nem körültekintő választás után, mindenki feladja!

A vékonyszálú haj rendszerint teljesen eltöredezik, hullani kezd. Néhány hajmosás után a hullámok úgy eltűnnek, mintha sosem lettek volna és haj teljes szerkezete tönkremegy, elgyengül.

Erős, vastagszálú hajúak pedig általában arról panaszkodnak, hogy a hajvégek elseprűsödnek, elszálkásodnak. A DAUER egy kémiai eljárás, melynek során a haj kémiai kötései megváltoznak, ha a művelet során a tapasztalatlan fodrász és a nem megfelelő termék találkozik, akkor bizony valóban a fenti eredményekkel kell számolni!

Létezik az a biztonságos termék, amire mégis rábízhatjuk magunkat és hajunk egészséges, tartósan hullámos marad?

Az ECHOSLINE-nak köszönhetően elérheted te is, hogy végre BIZTONSÁGOSAN hullámosítsd a hajad és megforduljanak utánad az utcán!

Magyarországon elsőként belépő SELIÁR SYNERGY PERM Ammónia-mentes hajrekonstrukciós egyedi hullámosító rendszer, különleges összetevőkkel (Keratin, Argánolaj, Aminosavak, Cysteamine) garantálja a haj hosszan tartó hidratáltságát és a hajszerkezetének újjáépítését, így bátran göndöríthetsz!
(Cysteamine: természetben előforduló, természetes eredetű összetevő, mely kifejezetten jól hat a haj szerkezetére. Az általa kifejtett hatás biztosítja a természetes, rugalmas hullámokat!)

Az AMMÓNIAMENTES SELIÁR SYNERGY PERM dauer hajvízben és stabilizálóban lévő összetevők a haj szerkezetébe mélyen behatolva, újjáépítik azt, a haj felszínén pedig védőburkot képeznek, így a hullámos fürtök puhák, hidratáltak, rugalmasak és tartósak lesznek.

Le a hajcsavarókkal, és jöjjön a SELIÁR SYNERGY PERM tartós hullámosító rendszer!

Az ECHOSLINE mindent megtett azért, hogy ezzel a speciális összetevőket tartalmazó termékével leszámoljon az elavult dauer kezelésekkel és a dauer készítése ezentúl ne egy elhibázott, rossz tapasztalat legyen, mert:

  • nincs többé száraz, seprűs hajvég,
  • nincs többé másnapra kisimult hullám,
  • nincs többé AMMÓNIA, és nincs a vele együtt járó szúrós, kellemetlen, nagyon erős szag,
  • és ha mégis meguntad a fürtöket, hajad nem kell levágatni, szerkezete épp marad!

Ha te is meguntál hajcsavarókkal, sütővassal időt húzni, házilag dauerolni, akkor tegyél egy próbát, és bátran kérd a fodrászodtól ezt a biztonságos, egyedi ammóniamentes hajrekonstrukciós tartós hullámosító kezelést!

Figyelem! Még egy jó tanács…
A hullámosítást legjobb szakemberre bízni, mivel a tartós hullámosításhoz komoly szaktudás szükséges! Ezért azt javasoljuk, ha biztosra akarsz menni a végeredmény tekintetében mindig bízd a hajad hullámosítását fodrászra!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.