Vékonyszálú haj ápolása

Mi a probléma a vékonyszálú hajjal?

A VÉKONYSZÁLÚ HAJ természeténél fogva kevésbé robusztus, érzékenyebb a külső hatásokra, a hajszál vékony, a hajszerkezete is gyenge és könnyebben kiszárad (különösen a végek felé).
Ennek eredményeképpen a vékonyszálú haj könnyebben ZSÍROSODIK, hamarabb tűnik mosatlannak, NEM TARTJA MEG A FRIZURÁT, GYAKRAN TÖRIK. Ráadásul, mivel a haj szerkezete gyenge, a hajápoló termékek is könnyen elnehezítik, ellaposítják.
Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő termékeket válasszunk, amelyek alkalmazkodnak ehhez a hajtípushoz!

Miért van szüksége a vékonyszálú hajnak kollagénre?

A kollagén az emberi szervezet természetes eleme többek között biztosítja a hajnak, bőrnek, és a különböző létfontosságú szerveknek a rugalmasságot, terhelhetőséget. A legtöbb kollagént a bőr irha rétege tartalmazza, ami a haj gyökerének a táp talaja! Ezért is nagyon fontos a hajápolásban! A kollagén visszaadja a haj rugalmasságát, feltölti, védi a hajat a külső és belső hatásoktól és könnyen kezelhetővé teszi!
A kollagén termelődés a kor előre haladtával folyamatosan lassul, 30-40. életkorra a kollagén termelődés lecsökken, és az 50.-60. évre szinte teljesen leáll. A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az öregedési folyamatoknak.

Mikor van szükséged SELIÁR FILLER kollagénes hajfeltöltő programra?

Ha szeretnéd, hogy hajad láthatóan vastagabb szálú, dúsabb élet-telibb és egészségesebb legyen.
Ha fontos neked, hogy a haj könnyen kezelhetővé váljon és sokáig meg is tartsa formáját!

A SELIÁR FILLER egy professzionális kollagénes hajfeltöltő, hajápoló program, argán olajjal, lenmagolajjal, selyem proteinnel. Kifejezetten a gyenge, élettelen, vékony szálú hajra lett kifejlesztve. A hajápolás legkorszerűbb és legdrágább hatóanyaga a kollagén rendkívül gyorsan helyreállítja és megerősíti a nagyon gyenge hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét.

Nézd meg a SELIÁR FILLER termékek használatát a gyakorlatban kattints ide…

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!