Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

KARBON9 krémhajfestékek szénnel - 100ml CT ASH TONER 100ml

KARBON9 krémhajfestékek szénnel - 100ml CT ASH TONER 100ml
KARBON9 krémhajfestékek szénnel - 100ml CT ASH TONER 100ml
KARBON9 krémhajfestékek szénnel - 100ml CT ASH TONER 100ml
6 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNÁRNYALATÚ KRÉMES HAJFESTÉK, A TISZTA ÉS TÖKÉLETES SZŐKE ÁRNYALATOKÉRT, 100%-ban ORGANIKUS, TERMÉSZETES AKTÍV SZÉNNEL 

 

 width=

Különleges PPD mentes összetétel, krémes szürkés textúra, a szén intenzív tisztító hatása, mind ideális megoldást nyújt a szőke különböző árnyalatainak megvalósítására és a sárgás árnyalatok semlegesítésére.

CB sorozat:
Egy szőke árnyalatokból álló sorozat hűvös szőke színhatással. Világosít és pigmenteket rak le a melegebb árnyalatok semlegesítése érdekében természetes hajszínen.
Keverési arány: 1:1,5 (Echosline Oxy 7vol/2,1%, 10vol/3%, 20vol/6%, 30vol/9%, 40vol/12%)
Hatóidő: 30-40 perc

CT sorozat:
A sorozatban 3 különböző színárnyalatú toner található, melyek semlegesítik a természetes/mesterséges sárgás/narancsos pigment maradványokat. Tökéletesen kiegyensúlyozott tonizálást tesznek lehetővé szőke, szőkített vagy világosított hajon. Segítenek megvalósítani a tiszta szőke hajszínt a fehértől a „HŰVÖS” hamvas árnyalatokig a különleges összetételű Micro-pigmentekkel.
Keverési arány: 1:2 (Echosline Oxy 7/2,1% vagy 10 vol/3%)
Hatóidő: 5-20 perc

Mindig tartsa be a hatóidőket, keverési arányokat (használjon mérleget), használat közben hő hatásának ne tegye ki. (klimazon, gőzbúra, stb.)

 
Nincs raktáron
3 399 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A KARBON 9 szőkítő rendszer innovatív TECHNIKAI TERMÉKEKET tartalmaz, melyekkel gyorsan és hatásosan lehet a SZŐKÍTÉST és szőke haj TONIZÁLÁSÁT elvégezni, illetve teljes biztonságban kiemelni a haj TERMÉSZETES SZÉPSÉGÉT. Elérhető vele akár 9 ÁRNYALATTAL világosabb hajszín.

AKTÍV SZÉN tartalom és 9 élénkítő hatású természetes, növényi hatóanyagból álló SZUPERMIX.

SZÉN = az ÉLET egyik legalapvetőbb FIZIKAI alkotóeleme.

A szenet már ősidők óta használják bőrre gyakorolt tisztító és méregtelenítő hatása miatt. Eltávolítja a szennyeződéseket, olajat és egyéb maradványokat, melyeket a légszennyezés és egyéb külső hatások hagynak maguk mögött. Az igénybe vett és kémiailag kezelt haj visszakapja eredeti tisztaságát, élénkségét, puhaságát és ragyogását.

 
Adatok
Színárnyalatok
ASH
Cikkszám
1023495
Kiegészítő termékek