Szuperélelmiszer, egyenesen Patagóniából

Patagónia, a széles, érintetlen terek földje, ahol olyan érzésünk lehet, mintha a szélfútta és napsütötte világvégén járnánk.

Antioxidáns tulajdonságaik miatt az „örök ifjúság bogyójának” tekintik, a Maqui fa eredete nagyon hosszú időre nyúlik vissza.

A béke és a jószándék jelképe, erősíti a befogadó környezetét, lehetővé téve a talaj reprodukcióját környezeti károk, például tűz, földcsuszamlás és áradások után. A Maqui fában gyökerezik a Mapucse őslakosok meggyőződése, hogy az embereknek és a természetnek tökéletes egyensúlyban és harmóniában kell élnie.Legyen egyszerűen nagyszerű

A Maqui3 egy „smart”, kompakt hajápoló termékcsalád az Echosline által kifejlesztve. Kevés számú termékeivel is hatékony megoldást nyújt valamennyi hajtípus alapvető problémáira.

Legyen vegán

100% vegan: állati eredetű összetevők nélkül. a felhasznált aktív összetevők mind természetes eredetűek és Öko-tanusítvánnyal rendelkeznek. Kevesebb, biztonságosabb és hatékonyabb komponens.

Legyen Maqui

A Maqui nem csak a termékcsalád aktív összetevője; önálló filozófiája a szeretetnek és növénytermesztésnek. Ez az Echos lelke is.


A termékcsalád

A Maqui3 „smart”, kompakt család.

Kevés számú termékeivel is hatékony megoldást nyújt valamennyi hajtípus alapvető problémáira.

3 rituálé, 3 testreszabott kezelés.


Több mint tegnap, kevesebb, mint holnap

Ez a mondat jelenti a termékcsalád lényegét: olyan formulák és termékek, amelyek „innovatívabbak” * és hatékonyabbak, mint a múltban, de „kevesebb” hatással vannak környezetünkre, hogy „holnap” világát megvédjük.

A Maqui3 termékek innovatív csomagolása vannak, optimalizálja a műanyag felhasználását és maximalizálja a termék mennyiségét.