Gyémánfokoztara kapcsol az Echosline KARBON9-családja

Megérkezett a CHARCOAL BLEACHING & NEUTRALIZING CREAM, azaz a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM

Tökéletes, sárgaságtól mentes, mégis igazán világos, természetes szőkeség a haj visszafordíthatatlan roncsolása nélkül? Mindezt károsanyag-mentes, organikus hatóanyagok, sőt az éjfekete, mégis növényi alapú, szerves szén bevetésével? Az Echosline nagyot lép előre a KARBON9-család új tagjával, hiszen egy egyszerre szőkítő és semlegesítő, továbbá valóban maszkhatású termékkel állt elő. Részletekre felkészülni!

 • Unod már, hogy mindenki meg akarja mondani, hogyan lesz hajbarát a szőkítési eljárás?
 • Bármilyen “kímélő” anyaggal próbálkoztál, a végeredmény nem az lett, amit terveztél?
 • Csak szenvedsz a kémiai anyagokkal, amik “szétkapják” a vendég haját, így gyakran kárba vész a sokórás munkád?
 • Akárhogyan próbálkozol, a szőkítőporok mindig sárgás, néha kifejezetten csibesárga árnyalatokat hagynak maguk után?
 • Bármit kensz fel, az szalad, dagad, szárad, így kapkodásra késztet, és távol van a megfontolt szőkítási eljárástól?
 • Nehezen vágsz bele egy, már – a karantén alatt sokszor otthon – festett, elfeketedett, foltos haj “letisztításába”?
 • Bárhogyan, bármilyen jó minőségű anyaggal ápolod a szőkített hajat, az rugalmatlan, dehidratált, fénytelen marad?
 • Az extrém szőkéhez ragaszkodó vendégeid sorra szenvednek a fejbőr-irritációtól?

Most mindennek egy csapásra véget vethetsz! 

Aki már kipróbálta az Echosline KARBON9 szőkítő rendszerét, az tudja, mi nem a levegőbe beszélünk, amikor hófehér szőkeséget ígérünk! A KARBON9-család olyan új, forradalmi fejezetet nyitott a szőkítés történetében, ami miatt ma már a világ számos országában, professzionális fodrászok ezrei választják, sőt: meg sem lennének nélküle!

A KARBON9 eredményeivel és a rendszer egyes alkotóelemeinek hatékonyságával itthon, Magyarországon is nap mint nap találkozunk: elég csak az Echosline.hu Facebook-falát végignézni ahhoz, hogy a fodrászok és az elégedett vendégek sorának visszaigazolásai erősítik meg: ez bizony hat.

Méghozzá nem is akárhogyan, mutatunk néhány igazán pompázatos KARBON9-szőkét csak az utóbbi napokból:

Ugye ez azért nem semmi? Éppen erre, ilyen ragyogó szőkeségre vágysz? Vagy már Te is a KARBON9-et használod? Egyre többen választják szőkítőporunkat, és a KARBON9 szénfekete hajápolóit. Mert ezek az anyagok már bizonyítottak. Az Echosline fejlesztői mégsem dőltek hátra a karosszékükben, sőt: forradalmi fejlesztésekbe kezdtek azért, hogy a szerves, aktív, növényi szén varázserejét ismerő fodrászokat még inkább elkényeztethessék, és egy olyan anyagot hozzanak létre, amellyel valóban tökéletesíthetik szőkítési, avagy melírtechnikáikat, a vendégeket pedig roncsolásmentes, sőt egészségtől ragyogó, mégis a vágyott, hamvas, természetes szőkeséggel ruházzák fel!

Ha Te is imádod a KARBON9-et, és egyetlen szőkítésnél sem lennél meg nélküle, most van számodra egy őrjítő újdonságunk: gyémántfokozatba léphetsz a professzionáls szőkítésre képes fodrászok között, hiszen megérkezett a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM!

Karbonádó, avagy a szőkítés fekete gyémántja
 

Ez a maszkhatású, egyszerre tonizáló és hajpuhító szőkítőkrém a KARBON9-család tökéletes, új elemeként a már jól ismert, és a legprofesszionálisabb fodrászok által nap mint nap használt szőkítő rendszerünket repíti valóban a gyémánt fokozatba.

 • Egyetlen lépésben világosít ugyanis 7-8 árnyalatot,
 • egyúttal semlegesíti a nem kíván narancsos, vagy sárga, sőt, mondjuk ki: gyakran csibesárga hatásokat,
 • miközben a professzionális szépségiparban egyedülálló módon a szőkítés alatt végig intenzív olajokkal ápolja, hidratálja és védelmezi a hajszerkezetet!

Igen, jól látod: a szőkítéssel egyidőben hajszerkezet-feltöltést is végzel, amikor felkened! A KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM intenzív világosító hatásának kifejtésével egyidőben semlegesíti a szőkítési eredményeket, lecsupaszítja a sötét pigmenteket, azaz a melanint a szálakról, miközben az aktív szén a haj belsejében is képes felszívódni, így szó szerint fehérítő hatást fejt ki. Mivel azonban ez a krémszőkítő szürke pigmenteket is tartalmaz, a hatóidő alatt végig ezekkel tölti fel a hajszálakat, így nemcsak a vágyott sárgaság-mentességet biztosítja, de megkönnyíti a továbbtonizálást is, így elővilágosítóként is kimondottan jól bevethető.

A hab a tortán: a forradalmi ötvözetet egy olyan könnyed, lágy, jól kezelhető textúrájú krémben állították elő az Echosline fejlesztői, hogy azzal még a legújabb szaloneljárásosakban, avagy a legdivatosabb szőkítési, legaprólékosabb árnyalási technikákban – a balayage, a flamboyage, vagy épp a shatush módszereiben – is bátran elmerülhetsz, hiszen szabadkezes vagy fóliás szőkítési eljárások esetén is természetes hatású, mégis gyémántként szikrázó szőkeséget, tökéletesen világos, egyenletes, ép és egészséges tónusokat hozhatsz létre!

A KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM kiválóan tapad és fed, nem dagad, nem szárad felvitel közben, de nem is csúszik le az elérni kívánt tincsekről, így a lehető legpontosabb felvitelt biztosítja, és kiegyensúlyozott szőkítésre képes, elkerülve egyúttal a paróka-hatást.

Tényleg lehetséges a szőkítés és semlegesítés egyszerre?

Igen, lehetséges! Méghozzá a bambuszszén szerves hatóanyagának hála, amely nemcsak mélytisztító, antibakteriális erejével csupaszítja simára a hajszálakat, távolítja el felületéről a baktériumokat és más méreganyagokat, de beljebb is hatol a hajszerkezetbe, így “fehérítőként” – miként egyébként az organikus ruhatisztításban is alkalmazzák – képes maximálizálni a szőkítési eredményt, hogy egészen világos, sarki, avagy skandináv szőkeséget érj el! A KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM tehát intenzív világosító hatásának kifejtésével egyidőben semlegesíti a szőkítési eredményeket, lecsupaszítja a sötét pigmenteket, azaz a melanint a szálakról, miközben az aktív szén a haj belsejében is képes felszívódni, így szó szerint fehérítő hatást fejt ki. Mivel azonban ez a krémszőkítő szürke pigmenteket is tartalmaz, használata ideje alatt végig ezekkel tölti újra a hajszálakat, így nemcsak a vágyott, sárgaság-mentességet biztosítja, de megkönnyíti a továbbtonizálást is, így elővilágosítóként is kimondottan jól bevethető.

De ki nem találkozott még extrém szőkítésen átesett, letört, élettelen hajjal? Őszintén: hányszor fordult már elő, hogy a sokórás felvilágosító munkád után a vendég visszatér azzal, mégsem akar többet szőkíteni, mert teljesen odaveszett a hajának a tartása, állaga? Milyen gyakran győzködöd a hozzád fordulókat, hogy bizonyos szőkeségi fokot már ne kockáztassanak meg, vagy hogy a legújabb árnyalási technikák bizony nem fognak olyan igazi, hófehér, gyémánt csillogású szőkeséget eredményezni a vágyott hajhosszal? Hányszor fordul elő, hogy tankönyvi, gyártói útmutatás szerinti, professzionális alkalmazással is sárgássá válik a szőkítés eredménye?

A jól ismert aktív szén összetevőjénél éppen ezért most jóval tovább mentünk: a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM 9 további, mélytáplálást és intenzív ápolást lehetővé tévő hatóanyagban dúskál azért, hogy ne csak két szőkítés között, valamint a színvilágosítás után, hanem a MAXIMUM 60 percig tartó, intenzív szőkítés ideje alatt is biztosítsa a haj egészségét! 

Így a szőkítésen áteső tincsek sem veszítik el nedvességtartalmukat és életerejüket, nem üres hajkérgeket kell majd újratöltened őket, hanem csak a tökéletes színeredeménnyel bíró, élő szálakat ápolni és kezelni a megfelelő KARBON9 ápolókkal – afféle karbantartásként. Ezt megelőzően a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM a szőkítési eljárás TELJES IDEJE ALATT a feketekömény, a majomkenyérfa és a neem-fa értékes, esszenciális olajaival védi és puhítja a tincseket. A zamatos mangó, az illatos papaya és ananász kivonat élénkítő hatású, a csalán, a zsálya és a cickafark kivonat pedig a tökéletes tisztító hatásról ismert, így olyan mélyen képesek bejutni a hajszerkezetbe, amennyire csak lehet.

A természetes szépség a természettel való összhanggal kezdődik

Az Echosline nemcsak a környezetvédelem nevében lebomló, károsanyagmentes csomagolásban kínálja legújabb termékeit, de a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM praktikus kiszerelésben kapható. Azt is tudnod kell, hogy a KARBON9-család vegán, és van amelyik terméke 99%-ban természetes összetevőkből készül, a fő alkotóelem, a bambuszszén pedig organikus biagazdálkodás eredménye. A fenntarthatóság, bolygónk egészsége maga is kincs, a szépségápolásban tehát az aktív növényi szén, nem túlzás, a fekete gyémánt, azaz közismert nevén a KARBONÁDÓ.

Kavard fel Te is az indulatokat, és árnyalj a legszebb tónusokban, alkoss minden elemében tökéletes szőkeséget, és lépj a gyémántfokozatú szőkítőmesterek szintjére: add meg a vágyott, akár fehérszőkeségű, divatos tónusokban gazdag, mégis egészséges hajzuhatagot is vendégeidnek! Haszáld a KARBON9 krémszőkítőt együtt a rendszer többi elemével, és biztos lehet benne, hogy többé nem csábul el máshová egyetlen hozzád járó vendég sem!

Akarod tudni, hogyan hozz létre gyémántfényű szőkeséget?

A KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM, mint azt már világossá tettük, egyetlen lépésben teszi lehetővé a természetes, vagy – világosabb, 7-esnél kezdődő alapszín esetén – a hamvas, sőt, fehér-, avagy sarki, jégszőke árnyalatok elérését, hiszen intenzív világosító hatásának kifejtésével egy időben semlegesíti a szőkítést, használata ráadásul megkönnyíti a tovább-tonizálást is, így elővilágosítóként is kimondottan jól bevethető.

Eközben ez a krém valóban maszkhatással is bír, hiszen a benne lévő olajok óvják és lágyítják a hajszálakat, lezárják a hajszerkezetet, így puhítják és ápolják a szőkített hajat. Ezért is nevezzük a KARBON9 CHARCOAL BLEACHING & NEAUTRALIZING-ot, azaz a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉMET krémszőkítőnek, és nem szőkítőkrémnek: a szemléletmód ugyanis a fodrász munkájának maximális segítése volt ennek az anyagnak a kifejlesztése során!

Na de mégis: mi az a szénfekete szőkítési eljárás?

Az Echosline egyik leginnovatívabb lépése volt, amikor a KARBON9 termékcsaládjával behozta a hajápolásba, és a professzionális fodrászatban is meghatározóvá tette az aktív szenet. A természetes, növényi szén erős antibakteriális hatása a méreganyagok kivonására és a külső szennyeződések eltávolítására alkalmazható a hajban, az ebben rejlő erő pedig szinte felbecsülhetetlen a szőkítési folyamatok során is. A szerves szén ugyanis nemcsak jelentős méregtelenítő hatással bír, hanem megóvja hajunkat, bőrünket a stressztől, az ártó környezeti hatásoktól, miközben fehérítő hatásával képes maximalizálni az eredményeket, és azonnal egészséges, gyémántfényt és erőt kölcsönöz a szőkített hajnak

A KARBON9 100%-os tisztaságú, aktív növényi szenet tartalmazó szőkítő por akár 9 árnyalatot is képes világosítani a hajon. Nem csomósodik, az Echosline hidrogén peroxidjával pedig könnyedén krémesre keverhető. Védő és erősítő hatása révén kondicionálja a hajat, a benne megbújó hamvas mikropigmentek pedig erősítik a szőke hatást. A KARBON9 Ash Toner kiegyensúlyozott tonizálást biztosít a szőke és/vagy világosított haj számára. Még az extrémnek számító, szinte fehérbe hajló szőke árnyalatot is játszi könnyedséggel csalogatja elő, ráadásul azt is tudja, hogyan akadályozza meg az ezüstösen csillogó tincsek besárgulását.

Mindezt most egy új anyaggal egészítettük ki, így a legújabb, divatos szőkítési, árnyalási technikákhoz kifejezetten passzoló, könnyen kenhető és a tincseken tapadó anyagként lép be a rendszerbe a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM. Ez a lenyűgöző összetétel értékes ásványi, illetve organikus növényianyag-tartalma ellenére semmit sem veszít hatásosságából, amelyet a KARBON9-családtól a professzionális fodrászok már megszokhattak: szürke pigmentekkel gazdagítottuk a szőkítő és semlegesítő krémet is, melyek valóban deaktiválják a nem kívánt sárgás és narancsos árnyalatokat, és azonnali, külön tonizálást már nem igénylő ezüstös fényt, akár skandináv-, sőt kifejezetten fagyos jégszőke árnyalatot kölcsönöznek a hajnak.

Biztos, hogy egészséges marad az extraszőke haj is?

Igen, helyes használat esetén a KARBON9-családdal elkerülheted a visszafordíthatatlan károsodást a hajszerkezetben, megmarad a szálak fénye, rugalmassága és energiája is! Figyeld honlapunkat és/vagy Facebook-oldalunkat, mert értékes teszteredményekkel, sőt használati útmutatóval és oktatóvideókkal is készülünk Neked, hogy valóban megmutassuk, mire képes ez az anyag!

De nézzünk néhány oktatóanyagot, és vegyük végig a helyes használatot itt is:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

 1. A KARBON9 CHARCOAL BLEACHING & NEAUTRALIZING CREAM használata előtt masszírozd át a terméket a tasakban.
 2. A hajhosszhoz szükséges mennyiséget keverd össze a választott oxidálószerrel, a kívánt árnyalattól, illetve a vágyott világosságtól függően: mindig 1:2 arányban.
 3. Fontos, hogy ezt a szőkítőkrémünket sem ajánlott fém tálban keverni, és a megszokott munkafázisok szerint érdemes eljárni vele.
 4. Így tehát száraz, nem mosott hajra kend fel, többször is ellenőrizd az egyenletességét, és a kifejtett hatást. A visszaellenőrzéshez használj sampont, és mikroszálas törlőkendőt!
 5. Hagyd hatni a kívánt világosság eléréséig, de legfeljebb 60 percig! A hatóidő lejártát követően jól masszírozd át és nedvesítsd fel a hajat, majd öblítsd le a krémszőkítőt.
 6. Folytasd samponnal a kezelést, meleg vízzel, a KARBON9 vagy a Seliár KROMATIK samponjának alkalmazásával.

Karbantartás, avagy “karbontartás”: használd a KARBON9 családot minden nap!

Persze a KARBON9-család anyagai együtt fejtik leginkább hatásukat. A tökéletes gyémántfényű szőkeséghez, és az extrém szőkítésnek kitett haj egészségének megőrzéséhez a szőkítés és tonizálás, avagy a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM használata után különlegesen nagy szükség van egy olyan samponra, amelyet kifejezetten arra találtak ki, hogy enyhítse a kémiai kezelésekkel járó káros hatásokat. Az csak bónusz, hogy a KARBON9 samponja élettelivé és puhává teszi a hajszálakat, ráadásul rendszeres használatával a városi levegő szennyeződései ellen is ügyesebben felveszi a harcot.

Mindezt, noha a krémszőkítünk értékes olajokban gazdag, így maszkhatást is kifejt a szőkítési folyamat során, a KARBON9 pakolással érdemes a szőkítés után, majd pedig az otthoni használatban is kiegészíteni: ez a maszk ugyanis a szén erejével harcol a károsodott, meggyengült hajszerkezet ellen. Kisimítja, kondicionálja és fantasztikusan regenerálja a tincseket. Hajformázáshoz minden esetben a KARBON9 olajat és habot ajánljuk, hiszen bár ezek a termékeink is koromfeketék, abban biztos lehetsz, hogy szőkített hajad legjobb barátaiként viselkednek majd: erős hőhatásokkal, vagy más kihívásokkal szemben is védelmezve a hajszerkezetet.

Oktatófodrászaink már tesztelték a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉMET, észrevételeikről és a használat helyes menetéről hamarosan részletesen is beszámolunk. Egyelőre ízelőtként mindössze annyit árulunk el:

 • “Tökéletes, puha marad a vendégem hajának állaga, fel is hívott, hogy soha korábban ilyet még nem tapasztalt! Annyi és olyan jó minőségű olajakat tartalmaz a termék, amelyek tényleg képesek kiküszübülni a haj dehidratációját, még akkor is, amikor 40 percig fenn hagytam egy 4-es alapon. Szépen dolgozott!”
 • “A legjobb, hogy nem volt túl gyors, nyugodtan tudtam vele dolgozni, mégis stabilan hozta az elvárt szőkét, és tényleg nem hagyott sárga nyomokat maga után.”
 • “Nagyon jó maradt a haj állaga, látszik, hogy ez tényleg nem szedi szét a hajszerkezetet, pedig festett hajra tettem!”

Többet szeretnél tudni? Érdekelnek a részletek, vagy azonnal meg is akarod kapni, és kipróbálni a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉMET?

Ez egy professzionális fodrászati termék, kizárólag fodrászoknak értékesítjük! Lépj kapcsolatba ECHOSLINE-képviselőddel, vagy ha még nincs területi képviselőd, akkor add meg adataid, szalonod nevét és elérhetőségeit az oldalon található kapcsolati ablakban, és mi fel fogunk keresni!

  Felhasználó

  Vezetéknév (*)

  Keresztnév(*)

  Email cím (*)

  Telefon (*)

  Fodrászat neve(*)

  Fodrászat címe(*)

  Területi képviselőm (*)

  Üzenet

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

  Feliratkozom a hírlevélre

  Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.