Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Legyen divatos extrém hajszínekkel

Legyen divatos extrém hajszínekkel

Itt az ősz, itt az ideje a teljes megújulásnak! Minden év új trendi színeket hoz a divatban, sminkben, hajszínekben, de ami örök divat ilyenkor, az a különböző pasztell színek viselete. Idén ez a hajfestékek árnyalataiban is megjelenik. Ezek a színek a szőke finomsága mellett és helyett üdeséget, de egyben vagányságot kölcsönöznek viselőjüknek.

Hajszínek a divat állandó változásában...

A mai fiatalabb generációba tartozó sztárok igazi slágert csináltak a hétköznapinak egyáltalán nem mondható hajviseletekből. Az Echosline szeret haladni a korral és minden korosztály és stílus igényeit szeretné kielégíteni, ezért megalkotott hat csodálatos pasztell árnyalatot, amikkel elősegítheti az Ön őszi megújulását.

Legyen bevállalós és próbálja ki akár rövid, akár hosszú fürtjein! A legújabb hajfestési technikák segítségével, például ombre, vagy balayage, egyszerre több színt is kombinálhat, de világos szőke tónusokkal is kiválóan mutatnak.

Új pasztell hatású, nem hétköznapi hajszínek

Színskálánk immár hat új színnel bővült a pasztell sorozat megjelenésével, három lilás árnyalattal, az egészen halványtól az erőteljesebb, de még mindig finom pasztell hatású liláig, egy csodás rózsaszínnel, egy levendula és egy menta zöld árnyalattal.

Ezek a színek, mint tudjuk természetes vagy festett szőke illetve fehér hajon érvényesülnek igazán, úgy működnek, mint bármely másik élénk hajszín. Minél világosabb alapra visszük fel, annál élénkebb színt kapunk.

Itt is, mint a színskála többi színeinél tartós hajfestékekről beszélünk, de természetesen az eredmény tartóssága függ a porozitástól és a haj állapotától is. Nagyjából havonta érdemes megújítani, mint bármely más hajfesték esetében.

Próbáljon ki valami újat!

Ha már unja a hétköznapiságot, szeretné feldobni kinézetét valami különlegessel, ne habozzon, változtasson, engedje szabadon fantáziáját, alkosson különleges frizurát a színek variálásával, különböző hajfestési technikák bevetésével és kérje fodrászától ezeket az elképesztően trendi és szép pasztel színeket!"