Tápláló és mámorító luxus a Seliártól!

Hajad erősen száraz, érdes tapintású, töredezett és meglehetősen fakó színű is? Szeretnél tartós és mélyen tápláló megoldást, de nem éred be egy közepesen átlagossal? A Seliár Luxury termékcsalád a lehető legjobbat nyújtja dehidratált hajkoronádnak és fejbőrödnek!

Seliár Luxury száraz hajra

A Seliár Luxury termékcsalád kifejezetten azoknak készült, akiknek rettenetesen száraz a hajuk, azoknak akik folyamatosan “gyilkolják” hajvasalóval, amitől száraz, dehidratálttá válik. De azoknak is akik szakmájukból adódóan (pl. színészek, modellek, sportolók) a körülmények miatt sorozatos igénybevételnek teszik ki hajukat klóros uszoda vízzel, minden napos hajmosással, festésekkel, egyéb kémiai kezelésekkel és hajformázó termékekkel. Ugyanis ezek hatására a haj jelentősen veszíthet víztartó képességéből, rugalmasságából, színéből és erejéből. A haj száraz lesz, durva és töredezett. Előfordulhat esetleg az is, hogy az örökölt gének tehetnek ezekről. Tápláld hajad a csúcsminőséget képviselő Luxury termékekkel!

Seliár Luxury nyújtotta extra, vitamindús táplálás

A vitaminok fontosak a haj egészségéhez, tonizáló és regeneráló hatásuknak köszönhetően a haj erős és életteli lesz. Kérdés, hogy a vitamindús táplálkozáson túl azonban hogyan tudnád közvetlenül beépíteni őket a hajba? A Luxury termékek egyik különlegessége, hogy rengeteg vitaminkoncentrátumot tartalmaznak, így kívülről is bejuttathatod hajszálaidba az értékes vitaminokat, maximalizálva az újjáélesztő hatást, ráadásul mindezt csupán 1 perc alatt, így nem veszi el értékes idődet a pl. a reggeli vagy sportolás utáni tusoláskor.

A vitaminok széles skálája tápláló olajokkal kiegészülve teszi a Luxury termékeket maradandó alkotássá. Az olajok nélkülözhetetlenek a száraz, törékeny haj táplálásához, segítségükkel a haj puhává és ragyogóvá válik. Az olajok a hajápolást illatos szeánsszá változtatják, megteremte egyszerre a kényeztető és tápláló luxusérzést otthon, a fürdőszobádban.

A Seliár Luxury kevesek kiváltsága. Tartozz közéjük!

A Luxury termékcsalád koncentrált, de gyengéd összetétele azonnali eredménnyel jelentkezik rögtön, az első használat után. Aki megtapasztalja látványos hatását, rögtön vinne haza magával a Seliár Luxury Samponból és Seliár Luxury Maszkból otthoni használatra. Azonban ez a luxus ápolás egyelőre olyan fodrászok kezében van, akik szakmájukat tekintve elhivatottak a tökéletesség és különlegesség iránt.

Olyan fodrász vagy, aki szeretne kitűnni a tömegből? Szeretnéd a lehető legjobbat nyújtani vendégeidnek? Tudj meg többet a Seliár Luxury termékcsaládról a területileg illetékes képviselőnktől ide kattintva!

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.