Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Sampon zsíros hajra

A mindennapokban kihívást jelenthet a zsíros haj problémája, de megfelelő ápolással kordában tartható az állapot és egészséges kinézetűvé válhat a hajkorona. Az Echosline zsíros hajra kifejlesztett samponjai segítenek egyensúlyba hozni a fejbőr természetes olajtermelését, mellyel elkerülhetővé válik a túlzott zsírosodás. A samponok könnyű és frissítő formulái mélyen tisztítanak és hidratálnak a hajgyökerektől a hajvégekig, miközben nem nehezítik el a hajat és megjelenése frissítően hat. Használatukkal a fejbőr zsírosodása észrevehetően kiegyensúlyozottabb lesz, a haj pedig könnyen formázható és életteli. Válassza a zsíros hajra alkalmas samponokat és élvezze a hosszan tartó frissességet, könnyedséget!


4termék 14
4termék 14

Zsíros hajra kifejlesztett samponok

A zsíros hajra készült samponok kategóriája kifejezetten azok számára ideális, akik a hajuk túlzott zsírosodásával és a faggyútermelés egyensúlytalanságával küzdenek. Speciális formulái révén mélyen tisztítják a fejbőrt és hozzájárulnak a faggyútermelés normalizálódásához. Emellett miközben eltávolítják a felesleges olajos lerakódásokat és szennyeződéseket, segítenek helyreállítani a fejbőr természetes egyensúlyát és hidratálják mind a hajkoronát, mind a bőrt.

Használatuk egyszerű, így, ha a zsíros haj problémájával küzd, mindenképpen használja az Echosline zsíros hajra kifejlesztett termékeit és élvezze a frissességet. Fedezze fel a zsíros hajra alkalmas samponokat és támogassa hajszálait a speciális termékekkel!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés