Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Termékcsaládok

Az EchosLine márka

Az EchosLine egy exkluzív olasz szépségápolási brand, mely lenyűgöző választékot kínál hajápolási termékek terén, kifejezetten fodrászatok és szépségszalonok számára. Emellett széles kínálatot nyújtanak a szépség- és környezettudatosfogyasztók számára is.

Az EchosLine termékei magas minőségű összetevőket tartalmaznak, melyek az egészséges és gyönyörű haj érdekében lettek kifejlesztve. A paletta széles választékában találhatók samponok, kondicionálók, hajmaszkok, hajszérumok, hajlakkok, hajfestékek és még számos más termék, melyek kiváló megoldást nyújtanak különféle hajproblémákra és igényekre. Tehát a különböző termékek kiválóak hajhullás, korpás fejbőr, roncsolt és töredezett haj, száraz vagy zsíros fejbőr ellen, illetve támogatják a festett haj egészségét, a vékonyszálú és vastagszálú hajat erősségét.

Az EchosLine termékcsaládok között olyan egyedi kategóriák találhatók, mint az Echos Color, a Discipline, a Volume, a Ki-Power, az Energy, No-Yellow, a Balance, az Energy, a Frequent Use, a HairRetouch, a Color-Up, a Colour Care, a Karbon9, a Maqui 3, a B.Pur..., melyek kifejezetten különböző hajtípusokra és problémákra fókuszálnak. Ezek a professzionális minőségű termékek hatékonyan támogatják a haj hidratálását, táplálását, erősítését és segítenek a kívánt frizurák megteremtésében.

Fedezze fel az EchosLine titkait, valamint lehetőségeit és varázsolja hajkoronáját egyedivé és gyönyörűvé!