Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Fodrászoknak

Amennyiben még nincsen területi képviselője, de szeretné, hogy meglátogassa, jelezze felénk, és küldje el számunkra az alábbi adatait és hamarosan felkeressük!

(Fontos, hogy adatait hiánytalanul és pontosan addja meg, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot!)

Az Echosline márkát a hazai piac meghatározó szereplőjeként a LEVY-NET Kft. büszkén forgalmazza. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, és kizárólagosan forgalmazza az Echosline termékeit. 20 képviselőnk segíti a fodrászokat az ország minden területén, akik kiemelten fontosak számunkra. Ennek érdekében számos különböző szolgáltatást, programot és akciót biztosítunk partnereinknek. Oktatási rendszerünk segít abban, hogy fodrászaink mindig naprakész szakmai tudással rendelkezzenek, akcióink pedig lehetővé teszik a legjobb termékeink kedvezményes beszerzését.

Cégünk több tízmilliós állandó raktárkészlettel rendelkezik, így azonnal ki tudjuk szolgálni vásárlóinkat területi képviselőinken keresztül, vagy pedig a GLS futárszolgálat segítségével 24 órán belül kiszállításra kerülnek termékeink.

Fodrászaink számára külön hűségprogramot kínálunk, amelynek keretében ingyenes eszközöket biztosítunk. Emellett lehetőség van arra, hogy felkerüljenek a szalonkereső listánkra, így könnyebben rátalálhatnak a magánszemélyek.

Ingyenes szalontréningeket is biztosítunk, így fodrászaink mindig naprakész tudással rendelkezhetnek a legújabb trendekről és technikákról. Kimagasló social media felülettel rendelkező fodrászaink számára fent tartunk egy VIP csoportot, ahol ingyenes oktatásokban és termékekben részesülnek, valamint elsőként tesztelhetik az új termékeket.

A hagyományos fodrászati termékeken túlmenően exkluzív szalon-szolgáltatásként a professzionális hajregeneráló és feltöltő programok is szerepelnek a kínálatunkban. Ha érdekődik a termékeinkről, lehetősége nyílik azokat kedvezményes áron tesztelni.

Reméljük, hogy az Echosline lesz az a márka ami mellet véglegesen leteszi a voksát, és vendégeinek ezálltal meg tudja adni azt a magas minőségű szolgáltatást amit megérdemelnek! Vegye fel velünk a kapcsolatot mindenben késséges segitségére állunk.