Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Sampon festett hajra

Festett haj esetén kiemelt fontosságú a megfelelő hajápolás, nemcsak a hajszín hosszan tartó élénksége miatt, hanem azért is, mert a legtöbb hajfesték bizonyos szinten károsítja a hajat, melyet ellensúlyozni lehet a megfelelően kiválasztott samponokkal. Az Echosline kínálatában olyan samponokat találsz, melyek kifejezetten a festett haj speciális igényeire lettek tervezve. A festett hajra alkalmas samponok nemcsak táplálják és hidratálják a hajat, hanem segítenek megőrizni annak szépséges árnyalatát is. Bízza ránk a haja ápoltságát és válasszon a minőségi samponok közül!


8termék 18
8termék 18

Festett hajra alkalmas samponok

A festett haj ápolása elengedhetetlen annak érdekében, hogy hosszú ideig megőrizze élénk színét és ragyogását. A kifejezetten festett hajra tervezett termékek a samponok különleges formuláinak köszönhetően hozzájárulnak a hajszín intenzitásához, ezzel megelőzve a szín korai elhalványulását és ragyogásának csökkenését. Emellett alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat, miközben hidratálja is, így azoknak festés okozta lehetséges károsodása csökken.

Fedezze fel az Echosline gazdag kínálatát és válassza ki a hajának színárnyalatához leginkább illő sampont! Gondoskodjon hajszínéről és hajkoronájának egészségéről egyaránt!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés