Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Sampon száraz hajra

A száraz haj extra gondoskodást és táplálást igényel annak érdekében, hogy minél hamarabb visszanyerje természetes fényét és egészséges megjelenését. Az Echosline száraz hajra kifejlesztett samponjai pontosan erre nyújtanak ideális megoldást, mert mélyen hidratálják és táplálják a hajszálakat és így a hajkorona puha, sima és könnyen kezelhetővé válik. A speciális tápláló formula hozzájárul a haj természetes nedvességtartalmának helyreállásához, ezzel megelőzve a további kiszáradást és törékenységet. Válassza a száraz hajra alkalmas samponokat és gondoskodjon hajkoronájáról különleges termékekkel, hogy a haja erősebbé, rugalmasabbá és élettel telibbé váljon!


3termék 13
3termék 13

Száraz hajra kifejlesztett samponok

A száraz hajra készült samponok kifejezetten azoknak lett kifejlesztve, akiknek a haja hajlamos a szárazságra és a dehidratáltságra. Speciális összetevőik segítségével mélyen hidratálják és revitalizálják a hajat, mellyel a hajkorona egészséget fénye és rugalmassága visszaáll. Miközben táplálják és regenerálják a száraz hajat, segítik az egészséges hajszerkezet kialakulását és védelmet nyújtanak a környezeti, valamint a hajformázás káros hatásaival szemben.

Rendszeres használatukkal elkerülhető a haj károsodása. Támogassa száraz haja egészségét és szépségét a száraz hajra kifejlesztett samponokkal és hidratálja, táplálja sérült haját! Fedezze fel az Echosline száraz hajra készült termékeinek széles választékát és élvezze a hidratált, valamint eléttel teli haj érzését!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés