Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Ammóniamentes hajfesték

A környezettudatos fogyasztók számára ideális lehetőséget kínál az ammóniamentes hajfestékek használata, mely egy kevésbé káros hajfestési termék. Az ammóniát tartalmazó hajfestékek gyakran nagyon káros hatásokkal bírnak, ezért előnyösek az ammóniamentes készítmények, melyek minimalizálják annak kártékony hatásait. Emellett összetevőinek köszönhetően gyengédebben gondoskodik a hajszálakról és a fejbőrről, csökkentve ezzel az irritációt és az allergiás reakciók kockázatát, valamint erősítve a haj fényét és ragyogását. Ezen festékek alapját természetes összetevők képezik, melyek nemcsak a környezetbarát szemléletet tükrözik, hanem a haj szépségét is elősegítik. Válassza az ammóniamentes hajfestékeket, melyek nagyon széles színválasztékban találhatóak meg!


1termék 11
1termék 11

Széles színválaszték és természetes összetevők: az ammóniamentes hajfestékek

Az ammóniamentes hajfestékek elnyerik az egyre növekvő népszerűséget azok körében, akik a környezettudatosságot és az egészségtudatos hajfestést értékelik. Ezek a festékvariánsok kevesebb környezeti terheléssel járnak, miközben kíméletesebbek a haj és a fejbőr iránt, illetve a természetes komponenseik révén nemcsak színezik, hanem táplálják és erősítik is a hajszálakat, elősegítve a természetes ragyogást és fényt. A széles színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját stílusának és személyiségének leginkább megfelelő árnyalatot. Mindezt anélkül, hogy a környezet védelmének rovására menne, hiszen ezek a festékek többnyire könnyen lebomló, környezetbarát összetevőket tartalmaznak.

A hajfestés élménye ezen kímélő formulákkal esztétikai és hosszantartó védelmi, színezési megoldás is. Az ammóniamentes hajfestékek által nyújtott védelem és színtartósság teszi ezeket az alternatívákat kiváló választássá mindazok számára, akik az egészséges, környezettudatos és gyönyörű hajszín elérését tűzték ki célul.

Fedezze fel az ammóniamentes festékek széles választékát és találja meg az Önnek legjobban megfelelő színárnyalatot, miközben tesz a környezet védelméért is! 

Szűrés
Termék státusza
Színárnyalatok