Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

EGY HAJFESTÉK GYÁRTÓ SIKERTÖRTÉNETE…

Ezt jól tükrözi filozófiájuk is, folyamatos növekedés, a következő generációs professzionális hajfesték és szépségápolási termékek gyártása, ami a legújabb piaci trendeket és technológiákat alkalmazza. Legfontosabb küldetésüknek tekintik, hogy nemzetközi megítélésben is a legjobb Olasz hajfesték és hajápolási termékek gyártója legyen. Víziójuk, hogy globális vezető pozíciót töltsenek be a professzionális haj és a szépségápolás területén. Ezek mellett nagyon fontosnak tartják az oktatást is, amire lehetőség van a gyár központi irodájától nem messze egy 600 nm-es tréning és oktatási központban.

AHOL A HAJFESTÉK ÉS A HAJKOZMETIKUMOK CSOMAGOLÁSA KÉSZÜL…

A Pettenon Cosmetics S.p.A.-t az különbözteti meg a többi versenytársától, hogy exkluzív és egyedi csomagolásban gyártja a termékeit. Az új palack fújó részleg a gyár felújított részén található, ahol széles körben, különböző formákban és méretekben gyártja a műanyag üvegeket, tégelyeket hajfestékeknek, és az egyéb hajkozmetikumoknak. A szitanyomó részleg hagyományos egy-két-három színnyomást alkalmazza a műanyag üvegeken, tégelyeken. Az ügyfelek igényeinek megfelelő, a legkorszerűbb technológiával minden igényt ki tudnak elégíteni. Minden termék, akár kevert, töltött, címkézett, kódolt, fóliázott, csomagolt egy rendkívül magas minőségi ellenőrzés mellett készül. Ez biztosítja az állandó, magas minőségét a hajfesték és a hajápoló anyagok csomagolásának, amit címkéznek vagy nyomtatnak évente.

A TÉNYEK MAKACS DOLGOK…

Gyárterület: 16.000 Nm, termékcsomagoló terület: 4.000 Nm, kiegészítők raktára: 2.000 + 3.000 Nm, műszaki központ, labor: 600 Nm, irodaterület: 1.800 Nm, 24 órás gyártás a hét 5 napján, külső terület: 25.000 Nm.
Gyártáson : 60 munkatárs van, minden nap gyártanak: 20.000 kg kondicionálót, 20.000 kg sampont, 30.000 kg hidrogén peroxidot, 20.000 kg más terméket, összesen: 90.000 kg/nap, 30 millió db termék/év.
Logisztika: 30 munkatárs, 12.000 raklap raktárhely, teljesen automata 10.000 Nm raktár, naponta összekészítve 150 raklap árú, 10.000 csomag, évi összesen 1.7 millió csomag ami minden évben 18.000 tonna áru.
Összes munkatárs a központi irodában = 160 fő.

ECHOSLINE márka = prémium hajfesték és szépségápolási termékek

A Pettenon Cosmetics S.p.A. egyik legrégebbi, leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő, vezető saját márkája a professzionális, abszolút prémium ECHOSLINE márka, amit már több mint 15 éve gyártanak Olaszországban. Már csak az ECHOSLINE flakonok egyedi formája is önmagában több európai díjat nyert, továbbá évente 4-5 újdonságot, termékújítást dobnak piacra, megelőzve az aktuális trendet és a többi európai hajfesték és hajkozmetikumokat gyártó céget. A folyamatos kutatás, fejlesztés eredménye a jelenleg Európában is különleges hajfestékük és számos hajápolásban megjelenő termékújítás.