Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Sampon minden hajtípusra

Az Echosline oldalán megtalálható samponok univerzális megoldást nyújtanak a hajápolás területén. A készítmények különféle hajstruktúrák és igények figyelembevételével készülnek, így legyen szó göndör, egyenes, zsíros, száraz vagy normál hajról, mindenképpen megtaláljuk a számunkra legideálisabb termékeket. Formuláiknak köszönhetően kíméletesen tisztítják és táplálják a hajkoronát, anélkül, hogy túlzottan terhelnék vagy kiszárítanák azt, illetve speciális összetevőinek hála a haj megőrzi természetes hidratáltságát, rugalmasságát és fényét. Emellett a káros környezeti hatásokkal szemben is védelmet biztosít, így ideális választás azok számára, akik egyszerű, de sokoldalú hajápolási megoldást keresnek! Gondoskodjon hajkoronájáról az Echosline termékeivel!


8termék 18
8termék 18

Samponok minden hajtípusra

A megfelelően ápolt hajhoz elengedhetetlen az ideális sampon kiválasztása, mely minden hajtípusnak megfelelő tisztítást, hidratálást és ápolást biztosít. Az univerzális samponok kategóriájába tartozó termékek lényege, hogy bármilyen hajtípussal rendelkező egyén igényeit kielégítse. Fontos, hogy hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket és a felesleges olajokat, miközben kíméletesen gondoskodik a hajról és a fejbőrről.

A minden hajtípusra alkalmas univerzális samponokban gyakran megtalálhatóak olyan hidratáló anyagok, vitaminok és növényi kivonatok, melyek támogatják a haj egészségét és vitalitását. Használatuk egyszerű, csak be kell vizezni a hajat, felvinni rá a sampont és felhabosítani, majd végül leöblíteni és már készen is vagyunk.

Keresse fel a minden hajtípusra ideális samponokat és válassza az Önnek legjobban megfelelő termékeket!