Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

ECHOSLINE - KERATIN VEG Fluid 100ml
ECHOSLINE - KERATIN VEG Fluid 100ml
9 999 Ft
ÚJ

ECHOSLINE - KERATIN VEG Fluid 100ml

A hajformáló hatása kisimítja a hajat, fényessé, puhává és selymessé téve azt, miközben eltávolítja a kócos és töredezett hajvégeket. Emellett segít megőrizni a vasalt és kezelt hajat az oxidáló szerekkel szemben, így a haj puha és friss marad.
Raktáron
9 999 Ft
Részletek
ALKALMAZÁS

Kis mennyiségben vigye fel nedves vagy száraz hajra. Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros érzetet. A termék rendszeres alkalmazása javítja és megőrzi a haj állapotát, így hosszú távon is egészséges és ragyogó marad.

LEÍRÁS

Ez a különleges termék csodásan ápolja a hajat, amitől ragyogóan fényes, lágyan selymes és rendkívül puha lesz. Eközben megszabadítja a hajat a kócos állapottól és a töredezett hajvégektől. Ez az értékes hajápoló szer különösen jó a kezelt és egyenesített hajra, mivel védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, és új életet ad a hajnak, puhaságot és frissességet biztosítva.

ÖSSZETEVŐK
Ciklopentasziloxán: Egy könnyű szilikon, amely simítja és fényesíti a hajat.
Dimetikonol: Egy másik típusú szilikon, amely hidratál és csökkenti a haj töredezettségét.
Parfüm (Illat): Illatanyagok a termék illatosításához.
Linalool, Hexil-Cinnamal, Limonén, Alfa-izometil-jonon, Cinnamil-alkohol, Geraniol: Különböző illatanyagok, amelyek a terméknek kellemes illatot adnak.
Argánia Spinosa Magolaj: Argánolaj, ami táplálja és hidratálja a hajat.
Víz (Aqua): Az összetevők oldószere.
Búza Aminosavak, Szója Aminosavak, Arginin HCl, Szerin, Treonin: Aminosavak búzából és szójából, amelyek erősítik és táplálják a hajat.
Benzil-alkohol, Nátrium-benzoát, Kálium-szorbát: Tartósítószerek, amelyek megőrzik a termék frissességét és megakadályozzák a baktériumok szaporodását.
Adatok
Cikkszám
1024637
Kiegészítő termékek