Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Hamvasító Vegán sampon, no yellow

A hamvasító samponok igazi különlegességek a hajápolás és a hajfestés világában, melyek kifejezetten azoknak vannak kifejlesztve, akiknek elege van a nemkívánt sárga vagy résszínű árnyalatokból. Ez a kategória olyan samponokat foglal magába, melyek speciális formuláik révén megszabadítják a hajat a kellemetlen meleg tónusoktól, miközben természetes, hideg árnyalatokat kölcsönöznek neki. Ezek a termékek ideális választást jelenthetnek abban az esetben, ha hajszíne természetes szőke, festett vagy szőkített. Ráadásul ezek a samponok különleges összetevőinek köszönhetően nemcsak korrigálják a hajszínt, hanem mélytisztítást és ápolást is biztosítanak, melynek hatására a haja egészségesen hidratált és friss marad. Válasszon a hamvasító samponok közül és érje el a kívánt hamvas, stílusos megjelenést!


1termék 11
1termék 11

A hamvas, természetes hajszínért

A hamvasító samponok kategóriája kizárólag a szőke, festett vagy szőkített, valamint az ősz hajúak számára kínál egyedi megoldást, melyek segítségével elbúcsúzhatnak a nemkívánt sárgás árnyalatoktól. Ezek a különleges, hamvasító samponok nemcsak segítenek megőrizni a hamvas, hideg árnyalatokban pompázó hajkoronát, hanem hozzájárulnak a haj frissességéhez és élénkségéhez is.

A samponok jellemzője, hogy a formulái segítségével a sárga színeket semlegesítik, így elősegítik a haj hamvasabb, hidegebb árnyalatainak kialakulását. Ráadásul rendszeres használatuk mellett segítenek hosszan tartóan megőrizni a friss szőke tónusokat, valamint a tápláló összetevőiknek köszönhetően védik a hajat a kiszáradástól, hozzájárulva annak egészséges és ragyogó megjelenéséhez.

Fedezze fel a hamvasító samponokat és válassza a haja színének és állapotának megfelelő terméket a tökéletes eredményért!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés