Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

ECHOSLINE – KI-POWER VEGÁN Protector 125ml
ECHOSLINE – KI-POWER VEGÁN Protector 125ml
11 399 Ft
ÚJ

ECHOSLINE – KI-POWER VEGÁN Protector 125ml

Leírás
A Ki-Power Vegán egy védő szerkezet a vegán haj számára. A KI-POWER VEGÁN COMPLET 22 aminosavakkal szinergiában erősíti a szerkezetet a fehérjéknek és a hidratáló hatóanyagoknak köszönhetően, védi a hajat festés, szőkítés és tartós kezelés során, javítja megjelenését és kozmetikai teljesítményét. Helyreállító, textúrázó és védő hatása a hajat: rekonstruálja, erőteljessé és védetté varázsolja. Színkeverékben használható ammóniával és porral/krémes fehérítőszerrel/anélkül. Ha a hullámos folyadék felvitele előtt használjuk, hidratálást biztosít, egyensúlyt biztosítva az érzékeny hajnak. Használat előtt rázza fel.

Használata színnel: nem fém tálba öntjük min. 50g szín a szükséges mennyiségű hidrogén-peroxiddal és 2,5g (3 pipetta) KI-POWER VEG Protectorral.

Használata fehérítővel: öntsön egy nem fém tálba min.20g fehérítőszert a szükséges mennyiségű hidrogén-peroxiddal és 2,5g (3 pipetta) KI-POWER VEGÁN Protectorral. Keverje össze, és folytassa a felhordást, betartva a szokásos fektetési időket.

Használja előkezelésként vagy előpermanensként a hullámosító folyadék felhordása előtt: keverjen össze 20 ml vizet és 5 g (6 pipetta) KI-POWER VEG Protectort egy tálban. Öntse és oszlassa el a fésülést a nedves hajon, mielőtt becsomagolja a hajcsavarókat, vagy mielőtt a műszaki szolgálathoz fordulna.

Raktáron
11 399 Ft
Adatok
Cikkszám
1024529
Kiegészítő termékek