Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

KARBON9 szőkítőkrém 500gr
KARBON9 szőkítőkrém 500gr
15 599 Ft

KARBON9 szőkítőkrém 500gr

Innovatív összetételű, bambuszszén alapú vegán krémszőkítő, amely ideális valamennyi szőkítési eljárásban. Olyan felbecsülhetetlen, eddig nem látott formula, amely a szőkítési eljárások valamennyi felmerülő kérdésére, problémájára válasszal, vagy megoldással szolgál.

Kizárólag szakmai felhasználásra ajánljuk, minden más esetben keressen szakmai tanácsadót (fodrász).

Használat: Használat előtt nyomkodja át a tasakot. Keverési arány: 1:2 Echos vagy Seliár oxidáló szerrel. Használható 10(3%), 20(6%), oxyval. Száraz és nem megtisztított hajra. Használja addig míg a megfelelő hatást el nem éri, de maximum 60 percig!

Javasolt a gyakori vizuális ellenőrzés. A hatóidő elérése után alaposan öblítse le és utána samponnal mossa ki.

Figyelmeztetés: Ne használja érzékeny, sérült vagy irritált fejbőrön! Termék allergiás reakciót válthat ki. Ne használja szemöldök, szempillák szőkítésére. Kizárólagosan haj szőkítésére használja. Ne használjon dauert közvetlenül előtte vagy utána. Ne fedje le fóliával vagy sapkával. Kerülje a termék szembe vagy arcra kerülését, ha ez mégis előfordul, bő vízzel öblítse ki. Szükség esetén forduljon orvoshoz. Használjon védőkesztyűt. Ne használja a terméket gyerekeken. Gyermekek elől elzárva tartandó. Használat közben hőhatásnak nem szabad kitenni ( klimazon, gőzbúra, stb). Termék használata előtt 48 órával javasolt allergia tesztet végezni.

Raktáron
15 599 Ft
Adatok
Kiszerelés
500 gr
Cikkszám
1024094
A vásárlás után járó pontok
780 Ft
Kiegészítő termékek