Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Akarod tudni, hogyan hozz létre gyémántfényű szőkeséget?

Akarod tudni, hogyan hozz létre gyémántfényű szőkeséget?

A KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM, mint azt már világossá tettük, egyetlen lépésben teszi lehetővé a természetes, vagy – világosabb, 7-esnél kezdődő alapszín esetén – a hamvas, sőt, fehér-, avagy sarki, jégszőke árnyalatok elérését, hiszen intenzív világosító hatásának kifejtésével egy időben semlegesíti a szőkítést, használata ráadásul megkönnyíti a tovább-tonizálást is, így elővilágosítóként is kimondottan jól bevethető.

Eközben ez a krém valóban maszkhatással is bír, hiszen a benne lévő olajok óvják és lágyítják a hajszálakat, lezárják a hajszerkezetet, így puhítják és ápolják a szőkített hajat. Ezért is nevezzük a KARBON9 CHARCOAL BLEACHING & NEAUTRALIZING-ot, azaz a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉMET krémszőkítőnek, és nem szőkítőkrémnek: a szemléletmód ugyanis a fodrász munkájának maximális segítése volt ennek az anyagnak a kifejlesztése során!

Na de mégis: mi az a szénfekete szőkítési eljárás?

Az Echosline egyik leginnovatívabb lépése volt, amikor a KARBON9 termékcsaládjával behozta a hajápolásba, és a professzionális fodrászatban is meghatározóvá tette az aktív szenet. A természetes, növényi szén erős antibakteriális hatása a méreganyagok kivonására és a külső szennyeződések eltávolítására alkalmazható a hajban, az ebben rejlő erő pedig szinte felbecsülhetetlen a szőkítési folyamatok során is. A szerves szén ugyanis nemcsak jelentős méregtelenítő hatással bír, hanem megóvja hajunkat, bőrünket a stressztől, az ártó környezeti hatásoktól, miközben fehérítő hatásával képes maximalizálni az eredményeket, és azonnal egészséges, gyémántfényt és erőt kölcsönöz a szőkített hajnak

A KARBON9 100%-os tisztaságú, aktív növényi szenet tartalmazó szőkítő por akár 9 árnyalatot is képes világosítani a hajon. Nem csomósodik, az Echosline hidrogén peroxidjával pedig könnyedén krémesre keverhető. Védő és erősítő hatása révén kondicionálja a hajat, a benne megbújó hamvas mikropigmentek pedig erősítik a szőke hatást. A KARBON9 Ash Toner kiegyensúlyozott tonizálást biztosít a szőke és/vagy világosított haj számára. Még az extrémnek számító, szinte fehérbe hajló szőke árnyalatot is játszi könnyedséggel csalogatja elő, ráadásul azt is tudja, hogyan akadályozza meg az ezüstösen csillogó tincsek besárgulását.

Mindezt most egy új anyaggal egészítettük ki, így a legújabb, divatos szőkítési, árnyalási technikákhoz kifejezetten passzoló, könnyen kenhető és a tincseken tapadó anyagként lép be a rendszerbe a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM. Ez a lenyűgöző összetétel értékes ásványi, illetve organikus növényianyag-tartalma ellenére semmit sem veszít hatásosságából, amelyet a KARBON9-családtól a professzionális fodrászok már megszokhattak: szürke pigmentekkel gazdagítottuk a szőkítő és semlegesítő krémet is, melyek valóban deaktiválják a nem kívánt sárgás és narancsos árnyalatokat, és azonnali, külön tonizálást már nem igénylő ezüstös fényt, akár skandináv-, sőt kifejezetten fagyos jégszőke árnyalatot kölcsönöznek a hajnak.

Biztos, hogy egészséges marad az extraszőke haj is?

Igen, helyes használat esetén a KARBON9-családdal elkerülheted a visszafordíthatatlan károsodást a hajszerkezetben, megmarad a szálak fénye, rugalmassága és energiája is! Figyeld honlapunkat és/vagy Facebook-oldalunkat, mert értékes teszteredményekkel, sőt használati útmutatóval és oktatóvideókkal is készülünk Neked, hogy valóban megmutassuk, mire képes ez az anyag!

De nézzünk néhány oktatóanyagot, és vegyük végig a helyes használatot itt is:


 width=

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

  1. A KARBON9 CHARCOAL BLEACHING & NEAUTRALIZING CREAM használata előtt masszírozd át a terméket a tasakban.
  2. A hajhosszhoz szükséges mennyiséget keverd össze a választott oxidálószerrel, a kívánt árnyalattól, illetve a vágyott világosságtól függően: mindig 1:2 arányban.
  3. Fontos, hogy ezt a szőkítőkrémünket sem ajánlott fém tálban keverni, és a megszokott munkafázisok szerint érdemes eljárni vele.
  4. Így tehát száraz, nem mosott hajra kend fel, többször is ellenőrizd az egyenletességét, és a kifejtett hatást. A visszaellenőrzéshez használj sampont, és mikroszálas törlőkendőt!
  5. Hagyd hatni a kívánt világosság eléréséig, de legfeljebb 60 percig! A hatóidő lejártát követően jól masszírozd át és nedvesítsd fel a hajat, majd öblítsd le a krémszőkítőt.
  6. Folytasd samponnal a kezelést, meleg vízzel, a KARBON9 vagy a Seliár KROMATIK sampánjának alkalmazásával.

  Karbantartás, avagy "karbontartás": használd a KARBON9 családot minden nap!

  Persze a KARBON9-család anyagai együtt fejtik leginkább hatásukat. A tökéletes gyémántfényű szőkeséghez, és az extrém szőkítésnek kitett haj egészségének megőrzéséhez a szőkítés és tonizálás, avagy a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM használata után különlegesen nagy szükség van egy olyan samponra, amelyet kifejezetten arra találtak ki, hogy enyhítse a kémiai kezelésekkel járó káros hatásokat. Az csak bónusz, hogy a KARBON9 samponja élettelivé és puhává teszi a hajszálakat, ráadásul rendszeres használatával a városi levegő szennyeződései ellen is ügyesebben felveszi a harcot.

  Mindezt, noha a krémszőkítünk értékes olajokban gazdag, így maszkhatást is kifejt a szőkítési folyamat során, a KARBON9 pakolással érdemes a szőkítés után, majd pedig az otthoni használatban is kiegészíteni: ez a maszk ugyanis a szén erejével harcol a károsodott, meggyengült hajszerkezet ellen. Kisimítja, kondicionálja és fantasztikusan regenerálja a tincseket. Hajformázáshoz minden esetben a KARBON9 olajat és habot ajánljuk, hiszen bár ezek a termékeink is koromfeketék, abban biztos lehetsz, hogy szőkített hajad legjobb barátaiként viselkednek majd: erős hőhatásokkal, vagy más kihívásokkal szemben is védelmezve a hajszerkezetet.

  Többet szeretnél tudni? Érdekelnek a részletek, vagy azonnal meg is akarod kapni, és kipróbálni a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉMET? Ez egy professzionális fodrászati termék, kizárólag fodrászoknak értékesítjük. Lépj kapcsolatba ECHOSLINE-képviselőddel, vagy ha még nincs területi képviselőd, akkor add meg adataid, szalonod nevét és elérhetőségeit, és mi fel fogunk keresni!