Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Ammóniás hajfesték vagy Ammóniamentes hajfesték?

Ammóniás hajfesték vagy Ammóniamentes hajfesték?

A 21. században a nők többsége festi a haját, ez a szám ma Magyarországon a nők kétharmadát jelenti függetlenül attól, hogy vannak-e már ősz hajszálak a hajkoronájukban, avagy sem. A hagyományos hajfestékek többek között ammóniát tartalmaznak, melyek károsítják a fejbőrt és a hajhagymákat is, ráadásul sok olyan hölgy van, aki allergiás is az ammóniára, így maximum csak hajszínezőket használhat, amiről tudjuk, nem tartósak. Ezért ma már sokan a hagyományos ammóniával működő hajfesték helyett olyan terméket szeretnének, amely ammónia hozzáadása nélkül készült.

Ők a tudatos fogyasztók!

Az olyan vendégnek, aki nem ismeri az ammóniamentes technológiát a fodrásznak kell felhívni a figyelmét arra, hogy ma már létezik ilyen kíméletes hajfestés is.

Miért különleges a SELIÁR SYNERGY COLOR Ammóniamentes és pPD mentes hajfesték?


Magyarországon jelenleg egyedi, különleges összetételű ápoló hajfesték legújabb generációját képviselő SELIÁR SYNERGY COLOR ammóniamentes és pPD mentes hajfesték, ugyanúgy képes világosítani, mint a hagyományos hajfestékek, de egyben maximálisan óvják a fejbőrt és a hajszálakat. Gazdag ápoló összetevőik az Argánolaj, Keratin, Lenmagolaj és Selyemprotein, már hajfestés közben ápolják a hajat! Sőt nem csak a festék tartalmazza ezeket az összetevőket, hanem az előhívója (oxigenta) is!

Ha biztosra akarsz menni a hajszíned végeredményében, a festék helyes megválasztásában, akkor azt javasoljuk, mindig bízd a hajfestést szakemberre!

Az ammóniamentes hajfesték fontos a környezettudatos felhasználók számára.

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!