Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Ettől eldobod az agyag!

Ettől eldobod az agyag!

Megérkezett az Echosline B.PUR termékcsaládjának új vonala: a fehér agyag valamennyi tisztító és táperejét bevető sampon, maszk és fejbőrkezelő

Az ártó környezeti hatások, a világjárvány és a rohanó életvitel okozta stressz, a higiénés igények felerősödése arra sarkallta az Echosline csapatát, hogy alkossanak meg és fejlesszenek ki egy zöld, fenntartható, környezettudatos, mégis igazán hatékony hajtisztítási és -ápolási rutint mindazoknak, akik valódi és teljes megtisztulásra, az igazi, tartós, tiszta szépségre vágynak. A B.PUR egy innovatív termékcsalád, azok számára kifejlesztve, akik természetes eredetű összetevők előnyeit élvezve kívánják elvégezni a test, a haj és a professzionális eszközök mélytisztítását, fertőtlenítését.Az Echosline Hungary örömmel és büszkeséggel mutatja be a megújuló, és kiteljesedő B.PUR termékcsalád új tagjait, amelyek a TELJES JÓLÉT üzenetét és ígéretét hordozzák magukban. Mindehhez az organikus fehér agyag erejét vetik be, egy forradalmi ötvözetnek köszönhetően olyan lenyűgöző eredményeket produkálva, hogy aki kipróbálja, többé nem akar róla lemondani. Az agyag az ókori Egyiptom ideje óta bizonyít: az ember által eddig ismert legsokoldalúbb anyag. Az agyag erejéből származik az Active Miraclay, az Echosline által szabadalmaztatott új készítmény, ami egy olyan csúcstechnológia, amely az agyag valamennyi jótékony hatását beveti a hajápolásban.

Mit tud az Active Miraclay?

  1. AZONNAL HAT a haj külső részén, felületén
  2. KAPCSOLATBA LÉP a szálak elektrosztatikus töltéseivel
  3. KISIMÍTJA a hajszerkezetet.  A B.PUR tehát finom, minőségi anyagaival gyorsan és egyszerűen ápolja, tisztítja és védi a haját, garantált eredményekkel és jelentős idő- és energiamegtakarítással. Vegán, környezetkímélő előállítással, tisztán vegán, növényi és más, olyan organikus alapanyagokkal egy olyan víz- és energiatakarékos termékcsalád jött létre, amely mégis elképesztő eredményeket produkál. Nem kell többé lemondásként tekinteni a kémiai vegyületeket mellőző hajápolók választásakor: a B.PUR nemcsak a tisztaság, hanem a tökéletes haj érzését is biztosítja.
  Mindezt egy lenyűgöző szalonszolgáltatás keretein belül, és az otthoni ápolást is lehetővé tevő termék skálával: előkezelő, és a gyakori használatot is bátran biztosító samponnal, egy fejbőrtisztítást, és hajmegújulást szolgáló előkezelővel, valamint az aktív, tartós formázást lehetővé tévő hajpakolással.

  Mindezekben a termékekben a FEHÉR AGYAG dominál, amely

   • MINERALIZÁLÓ HATÁSÁVAL a benne található ásványi anyagoknak köszönhetően feltölti a hajat,
   • NEDVSZÍVÓ HATÁSÁVAL ideális a tisztításhoz,
   • ANTIOXIDÁNS TULAJDONSÁGAI révén pedig megakadályozza az öregedést.  De mégis mik ezek a termékek?


  A B.PUR termékcsalád valamennyi terméke 100%-ban vegán, 98%-ban organikus növényi és ásványi hatóanyagokból áll, és a termékek egyike SEM TARTALMAZ SZILIKONT, PARABÉNT, és SZULFÁTOKAT.
   width=
  A B.PUR ELŐKEZELŐ ISZAP egy haj- és fejbőrtisztító, remineralizáló iszap, amely a benne lévő agyagnak köszönhetően megtisztítja a fejbőrt, mélyen távolítva el a külső környezeti lerakódásokat és szennyeződéseket. A benne felhasznált aloe vera- és jojoba-olajjal megerősítve ideális zsíros vagy erősen szennyezett fejbőrre, azonnal egészségesebb és energikusabb megjelenést eredményez. Valódi szalonszolgáltatásként, nyirokmasszázs keretein belül viheted fel, illetve -be a fejbőrbe, az eredménye látványos és tartós lesz.
   width=A B.PUR ELŐKEZELŐ SAMPON egy mélytisztító, remineralizáló sampon. A jótékony, érdemi antibakteriális hatással bíró fehér agyaggal és a shea vajjal dúsított sampon mélyen tisztítja a hajat, a benne lévő aloe vera révén pedig frisebbé, puhává és illatossá is teszi azt, egyúttal előkészítve az Active Shaping Mask alkalmazására.
   width=A B.PUR AKTÍV FORMÁZÓ MASZK egy remineralizáló, alakformáló maszk, amely nevéből is eredően nem csupán kondícionál, hanem segíti, hatékonyabbá és könnyebbé teszi a formázást, rövidítve a szárítási időt, és meghosszabbítva a frizura élettartamát. A fehér agyaggal és a shea vajjal dúsított formula mélyen táplál anélkül, hogy a hajat elnehezítené. Ez a maszk hatékonyabb formázást tesz lehetővé, és térfogat-szabályozó hatással is bír. A haj egészséges, kontrollált és fényes lesz már az első használat után, egyúttal az anyag tesztekkel igazoltan csökkenti a szárítási időt, és a progresszív memóriahatással kedvez a kialakított formának.


  Többet szeretnél tudni? Érdekelnek a részletek, vagy azonnal meg is akarod kapni, és kipróbálni a B.PUR professzionális hajkezelését? Lépj kapcsolatba ECHOSLINE-képviselőddel, vagy ha még nincs területi képviselőd, akkor add meg adataid, szalonod nevét és elérhetőségeit az oldalon található kapcsolati ablakban, és mi fel fogunk keresni!