Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Frequent use Vegán

A Frequent Use Vegán termékcsalád ideális mindennapi használatra, különösen azok számára, akik fontosnak tartják a haj és a bőr egészségét, valamint a környezettudatosságot. A termékcsalád magában foglalja a pantenol és lenmagolaj tartalmú vegán balzsam-kondícionálót, az SLS/SLES-mentes vegán sampont, valamint a hajra és testre egyaránt használható sampon-tusfürdőt. Ezek a termékek nemcsak tisztítják és hidratálják a hajat és a bőrt, hanem a mindennapi használat során is fenntartják azok puhaságát és kezelhetőségét. Az egyszerű és hatékony Frequent Use Vegán termékcsalád lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fenntartsák hajuk és bőrük egészségét, miközben hozzájárulnak a környezeti fenntarthatósághoz.


3termék 13
3termék 13

Frequent Use Vegán Termékcsalád: Mindennapos Haj- és Testápolás

 

Frequent Use Vegán Termékek Jellemzői

  • Vegán Balzsam-Kondícionáló: Pantenol és lenmagolaj tartalmú formula, amely minden hajtípus számára puhává és kezelhetővé teszi a hajat.
  • Vegán Sampon: Mindennapi használatra készült tisztító formula, amely selymessé és hidratálttá varázsolja a hajat. SLS/SLES-mentes.
  • Sampon és Tusfürdő: Kétfunkciós, mindennapi tisztító és ápoló termék hajra és testre. SLS/SLES-mentes, ideális napi használatra.

 

A Frequent Use Vegán Termékcsalád Használata

  • Használat: A balzsam-kondícionálót nedves hajra kell felvinni, majd 5 perc után alaposan kiöblíteni. A sampon és sampon-tusfürdőt nedves hajba és bőrbe masszírozva kell alkalmazni, végül öblítsük ki.

 

A Frequent Use Vegán: Egyszerű, Hatékony és Tudatos

  • Egyszerű és Hatékony: A Frequent Use Vegán termékcsalád egyszerű használata minden nap tiszta és ápolt hajat és bőrt biztosít.
  • Környezettudatos Hajápolás: A termékek nem csak a haj és a bőr egészségét őrzik meg, hanem a környezeti fenntarthatósághoz is hozzájárulnak.

 

Válassza a Frequent Use Vegán termékeket a napi haj- és testápoláshoz, és biztosítsa a tisztaságot, hidratálást, és ápolást, miközben a fenntarthatóság és a környezetvédelem elveit is támogatja.

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés