Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Hajegyenesítés után, a seprűsödés ellen

Hajegyenesítés után, a seprűsödés ellen

Tönkrement a hajad a sok vasalástól, szárítástól, hajegyenesítéstől? Törik, szálkás, mindig begöndörödik? Órákig formázod, hogy legyen tartása? - Oprah, Halle Berry, Nicole Kidman, Rihanna… valószínűleg már ők sem emlékeznek hajuk eredeti göndörségére. Mert a 90’es évektől a divat nagyrészt az egyenes haj trendet követi, azzal a különbséggel, hogy az európai nőknek kevesebb erőfeszítésbe kerül a rakoncátlan, göndör fürtöket kiegyenesíteni. Az egészséges állapot fenntartása viszont tapasztalatom szerint nekünk is elég problémás, hiszen a hajegyenesítéstől hajszálaink hamar seprűsödnek, sprőddé, kezelhetetlenné válnak, bizony megsínylik a sok kémiai beavatkozást, órákig tartó vasalást, szárítást.

Száraz, durva tapintású, nehezen formázható hajat helyrehozni, egyenesíteni? Szerinted is lehetetlen és nem tudod már mit használj?


Vannak azok a nők, akik továbbra is házi praktikákat alkalmaznak, amitől a haj nehéz, ragacsos lesz és a drogáriák összes termékét kipróbálják, hogy megszüntessék a töredezett, szálkás hajvégeket, hogy a hajuk nap végére is fényes, egyenes maradjon.

Valamint vannak azok a nők, akik megunták visító frász kíséretében kifésülni, órákig szárítani, vasalni a hajukat ezért fodrászuk javaslatára alkalmazták a DISCIPLINE hajegyenesítő programot, megoldva ezzel a kócos, hullámos haj egyenesítését. Nos, ez utóbbiak már tudják, hogy az ECHOSLINE erre a problémára kifejlesztett Seliár Discipline családjával (sampon, pakolás, permet) biztonsággal egyenesíthető bármilyen kémiai eljárástól tönkrement haj! Te még nem próbáltad?

A hajegyenesítés (hajszárítás, vasalás) szövetségese a termékcsalád fenti három tagja, ha nem próbáltad ne maradj le, mert itt a SELIÁR DISCIPLINE család KÉT ÚJ DOBÁSA!
A palackba zárt puhaság és fény, az engedetlen, száraz, festett és kémiailag kezelt haj új mentorai:

Seprűsödés elleni DISCIPLINE – hajban maradó – hajegyenesítő kondicionáló balzsam kakaóvajjal, argán olajjal és selyem proteinnel.

Seprűsödés elleni DISCIPLINE – hajban maradó – hajegyenesítő és simító szérum kakaóvajjal, argán olajjal, lenmag olajjal és selyem proteinnel.

Ne csak akkor kérd fodrászodtól, ha száraz, festett és kémiailag kezelt göndör hajad van, mert ez a piacon lévő legújabb megoldás a kifejezetten durva, seprűs, kemény, porózus hajszerkezet, megzabolázására, selymesen puhává változtatására! (Sőt az afro és etnikai hajra is kiváló!)

Miben más a DISCIPLINE hajegyenesítő, hajápoló család?


SELIAR DISCIPLINE család új hajegyenesítő és hajápoló programja a hajszál külső felületén fejti ki hatását, így abszolút nem roncsolja a hajat, biztonsággal használható minden hajtípusra.
A növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmazó összetevői – kakaó, argán olaj, lenmagolajjal és selyemprotein – mélyen ápolják, védik a hajszál szerkezetét, hogy az egészséges maradjon!

Miért kérd azonnal fodrászodtól?

  • Mert szeretnéd, hogy göndör, formázhatatlan, kémiailag kezelt hajad, ne legyen olyan, mint a boszorkány seprűje.
  • Mert nincs időd órákig szárítani göndör, afro vagy egyenesített hajad reggelente, szabadság alatt, fesztiválozás közben.
  • Mert szeretnéd, hogy hajkoronád még sokáig megcsodálhassák, ne menjen tönkre a sok vasalástól, szárítástól, ne történjen hajvesztés!
  • Mert szeretnéd, hogy megerősödjenek hajszálaid, esetleg már évek óta kémiailag kezeled (fested), vasalod és megelőznéd a további károsodást.
  • Mert természetes göndör hajad élettelen, porózus, száraz haj helyett könnyen fésülhető, élettel teli, sima és fényes hajszálakat szeretnél!

Mit tapasztalsz, ha ezt használod?

  • A hajegyenesítés, hajformázás ideje lerövidül.
  • A durva, sprőd, kemény, hajad rendkívül puhává, selymessé és csillogóvá válik.
  • Hajadnak lesz tartása és könnyen ki tudod fésülni, nem kell külön kifésülést segítő krém, amitől hajad ragadni, zsírosodni fog.
  • Végre formázhatod úgy, ahogy szeretnéd!
  • A rakoncátlan, seprűs, száraz hajnak vége, mert a kutikula réteget azonnal lezárja, hajad állaga akkor is tömör, egészséges lesz, ha esetleg te is durvább, esetleg afro, göndör hajjal rendelkezel!

Még egy jó tanács…!


A hajvágás nem old meg mindent! Változtass hajápolási szokásaidon, próbáld ki Te is, kérd a fodrászodtól, mert mindegy, hogy afro hajad van, vagy vasalt, száraz, festett, kemény, sprőd, a fenségesen sima, fényes és puha eredményt, a SELIÁR DISCIPLINE hajegyenesítő és hajápoló családdal garantáltan eléred!

További információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!