Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándék

A Karácsony örömteli készülődés vagy ünnepi stressz? - A karácsony elsősorban a meghittségről, az együttlétről és a szeretetről, békéről és nem utolsósorban a lazításról szól, a keresztény emberek legnagyobb és legszebb ünnepe minden évben. Nem szabad elfelejteni, hogy a karácsony azért van, hogy kipihenjük az éves fáradalmainkat és együtt legyünk a szeretteinkkel, szenteljünk több időt magunkra és azokra, akikre év közben nem volt lehetőség. Ne vegyük túl komolyan a külsőségeket! Hangoztatják minden évben, de vajon valóban mindenkit  az öröm érzése motivál készülődés közben?

Számodra meghitt vagy megterhelő a készülődés?

Amikor már november elején a boltok karácsonyi kínálatát és díszítését látom és a hetek óta felállított karácsonyfát a bevásárlóközpontokban, akkor gyakran vetődik fel ez a kérdés bennem is. Akaratlanul is az ajándékbeszerzés nyomása alá kerülünk, és azon gondolkodunk kinek nem vettünk még ajándékot, miközben a hétköznapokban még javában tart az év végi hajtás a munkahelyeken. Mire eljutunk a fa és díszek beszerzéséig, sütés-főzésig, az ajándékok beszerzése már csak egy lesz a teljesítendő feladatok közül és egy zsúfolt plázában igyekszünk gyorsan venni „valamit”, egy vagyont költve nem feltétlen emlékezetes tárgyakra. Mi lenne, ha idén megadnád a módját az ajándékozásnak és nem egy tucat, hanem különleges, személyre szóló különlegességgel kedveskednél a szeretteidnek?
Az ünnephez igazán méltó meglepetés örömet okoz, sokáig rád emlékeztet, élményt ad. De vajon mi az, ami minden nőt boldoggá tesz?
A maradandó szépség, magabiztosság, önbizalom… egy olyan különleges ajándék, melytől még szebb lesz, még jobban érezheti magát a bőrében és környezete is minden nap szebbnek látja Őt. Amikor ránézel egy nőre, egy ilyen pozitív első benyomás adhat egy gyönyörű, egészséges, professzionálisan elkészített haj, ami minden nő koronája! Egy ilyen hasznos, de még egyedi ajándék választásában pedig, ki tudna jobban segíteni mint a saját fodrászod?

Hasznos, professzionális ajándék a szépség szakértőitől?

Hogyan teheti egyszerűvé a fodrász az ajándékválasztást? Ő tud leginkább abban segíteni, hogy hajtípusnak legmegfelelőbb hajápoló terméket válassz!
Az Echosline például személyre szabott, díszdobozos ötletekkel készült, amik eddig sikert aratottak vendégeknél!

Göndör hajhoz, szőke hajhoz, vékonyszálú hajra kollagénes hajfeltöltéshez, keratinos-hyaluron savas hajfeltöltéshez, argános hajegyenesítéshez vagy éppen keratinos hajkondicionáláshoz is találsz egy-egy professzionális, máshol nem kapható meglepetést a fa alá.

    • Az a jó ezekben a meglepetésekben, hogy megajándékozottad arcán nemcsak egy napig láthatod a mosolyt, hiszen hajápoló készleteinket még sokáig használhatja, mindig arra fog gondolni, hogy ezt Tőled kapta.
    • Hasznos, mert személyre szabható, hiszen minden hajtípushoz megtalálod a hozzá illő szettet és melyik nő ne örülne annak, hogy még szebb lehet?
    • Kipróbálhatja az is, aki a hétköznapokon nem venné meg magának, vagy még soha nem próbált ki hasonló szépítő kezelést.
    • Egyszerűen elérhető és egyedi, szinte biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz mellélőni a választással, ha már veszel valamit az egyedi lesz, valószínűleg ilyet senki mástól nem kap a családban.

Szerezz örömet egy igazán ötletes, hasznos, egyedi, ajándékkal az év legszebb ünnepén!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!