Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Keratinos hajkezelés – Száraz, töredezett, fakó, élettelen haj ápolása

Keratinos hajkezelés – Száraz, töredezett, fakó, élettelen haj ápolása

Miért jó a keratinos hajkezelés? - Sokunknak kevés ideje jut a hajápolásra: megmossuk, de sokszor még a kondicionálásra sem jut idő.
A hajat normál esetben protein- és lipidtartalma védi a károsodástól, azonban könnyen sérülhet különböző külső behatásoktól, mint például a füst, UV-sugárzás, klóros víz.
Mechanikus sérülések szintén nem elhanyagolhatok amik szinte minden nap érhetik a hajszárítás, hajvasalás, dauer, vagy a nem megfelelő kefe használata közben.
Ha egészséges és csillogó hajat szeretnénk, fontos, hogy a hajápolás szerves része legyen a kiegyensúlyozott táplálkozás: ha a szervezetünkben nincs megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag, azt a hajunk is megsínyli.

A keratinos hajfeltöltés…


Azon túl, hogy a mindennapi hajápolás során figyelünk a fenti tényezőkre, minél hamarabb meg kell kezdeni a sérült haj kezelését, mert amennyiben a károsodás eléri a haj mélyszerkezetét, vagyis elkezd töredezni, hullani, kopottá és fénytelenné válik, sokkal nehezebb azt helyreállítani.

A kutikula a haj külső rétege, ami keratinból épül fel. Ennek a védőrétegnek a sérülése okozza a töredezettséget. A hajnak mindig először ez a legkülső rétege károsodik. A mélyebb cortexnek nevezett réteg sérülése azonban sürgős kezelést igényel.  A keratinos hajfeltöltés segít visszafordítani az ilyen súlyos károsodási folyamatot is, mert a haj mélyebb rétegeibe behatolva annak anyagát építi vissza a hajszálba.

Keratinos hajkezelés a valódi eredményért!

A KI-POWER molekuláris hajrekonstrukciós keratinos hajkezelés valódi megoldást jelenthet a kondicionálókkal szemben: a legtöbb lakosságnak készített balzsam védi valamennyire a hajat, ám mindössze egyfajta hidratáló réteggel vonja be, annak szerkezetét nem képes újraépíteni. Amennyiben a mélyebb rétegek is sérültek még a professzionális használatra készült hajápolók sem tudnak tartós megoldást nyújtani. A rendszeres professzionális SELIÁR keratinos hajápoló termékekkel végzett hajápolás segít egészségesen tartani a hajat, ám a súlyosan károsodott haj esetében egy hajújraépítő programra van szükség, ami a haj legmélyebb rétegeibe építi be a tiszta keratint.

Próbáld ki az igazi keratint tartalmazó hajkúrát, mely három fázison át garantáltan újraépíti a haj belső szerkezetét és a felszínét egyaránt!!!


Kattints ide, hogy megtudd miként és milyen fázisokon át működik a keratinos hajfeltöltés!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!


 Nézd meg videónkat itt!