Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Keratinos sampon

A keratinos samponok fontos szerepet játszanak a hajápolásban és a hámsejtek védelmében a külső káros hatásokkal szemben, hiszen a keratin a hajunk, a bőrünk és a körmünk egyik fő alkotóeleme. Bár az egészséges, keratinban gazdag étrend sokat segíthet hajunk szépségének megőrzésében, szükséges külsőleg is keratint biztosítani a hajkoronánknak. Különösen igaz ez az olyan hajak esetében, amelyek rendkívül igénybe vannak véve a gyakori hajfestés, hajvasalás és dauer következtében. Fedezze fel az Echosline keratinos samponjainak kínálatát és járuljon hozzá hajkoronája egészségéhez és szépségéhez!


1termék 11
1termék 11

Keratinos samponok az egészséges hajért

A mindennapi hajápolás során fontos szerepet játszik a keratin fehérje, mely a hajszálainkban, a bőrünkben és a körmünkben is megtalálható, mint alapvető összetevő. Megfelelő étkezéssel segíthetjük a keratin szintünk fenntartását, de külsőleg is érdemes alkalmazni különböző keratinos termékeket. A keratinos samponok például segítenek helyreállítani a haj szerkezetét, ezzel erősítve és megőrizve a haj egészségét és ragyogását. A gazdag fehérjékkel teli keratin mélyen behatol a hajszálakban, táplálva és helyreállítva azoknak szerkezetét.

A különleges formula segíti a hajszálak újjáépülését és megerősödését, csökkentve ezzel a törékenységet és a hajhullás kockázatát. Ezenkívül megőrzi a haj természetes nedvességtartalmát, így a hajkorona sima, puha és könnyen kezelhető marad. Ráadásul a keratin védelmet nyújt a környezeti és a hajformázók által okozott hatások ellen is.

Válassz az Echosline keratinos samponjai közül és gondoskodj hajkoronádról megfelelően!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés