Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

KI-POWER - Az igénybevett haj megmentője vegán formulával

KI-POWER - Az igénybevett haj megmentője vegán formulával

Az Echosline kínálatából jól ismert KI-POWER termékcsalád visszatért, és mostantól megújult formulával, teljesen vegán összetevőkkel veszi fel a harcot az igénybevett haj problémáival. A keratinos hajfeltöltő program valóságos szuperhős: nemcsak belülről ápolja és táplálja a hajszálakat, hanem tartást és erőt is ad nekik, sőt egészséges fényt is kölcsönöz a tincseknek.  Szimatbónusz, hogy a legtöbb keratinos ápolóval ellentétben az új KI-POWERnek az illata is kellemes. A vendégeid imádni fogják!


 width=

Az Echosline keratinos feltöltője úttörő a vegán hajápolásban


Egyre több embernek fontos, hogy az életük minden területén környezettudatos döntéseket hozzanak. A hajápolók balzsamos világában még csak mérsékelten lehet olyan termékcsaládokat találni, amely nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Az Echosline KI-POWER palettája eddig is népszerű volt a fodrászok körében, ám az új, vegán formula minden bizonnyal még nagyobb sikert arat majd.  width=

Festés, melír, hajformázás: tápláló megoldás a legnagyobb hajkárok ellen


Egy jó frizurának komoly önbizalom turbózó hatása van. Sok nő mégis fél a tartós festéstől, melírozástól vagy épp a rendszeres hajvasalástól / hullámosítástól, hiszen köztudott, hogy ezek az eljárások károsítják a haj szerkezetét. Noha a legmodernebb termékek már rengeteg ápoló összetevőt is tartalmaznak, a rendszeres “hajfeltöltő programok” nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a vendégeid haja kívül-belül egészséges legyen. 

Organikus varázslat: KI-POWER táplálás a növények erejével


Az organikus eredetű, növényi fehérjék használata forradalmasítja a vegán hajápolást. Az Echosline KI-POWER VEG. COMPLEX két verzióban elérhető: az egyikben búza- és borsófehérje gondoskodik a 18 féle aminosavról, a másik pedig szójafehérje-alapú és 22 értékes aminosav lapul benne. 

 width=

A regenerációt és a táplálást biztosító aminosavak mellett a termékek shea vajat is tartalmaznak, amelynek magas ásványianyag-tartalma tartós ápolást biztosít a hajszálaknak, ráadásul csodás fényt is ad nekik. 

A KI-POWER termékcsaládot úgy alkották meg, hogy az alacsony molekulasúlyú összetevők könnyedén áthatoljanak a haj külső szerkezetén. Ennek köszönhetően a hatóanyagok meglepően gyorsan beépülnek a haj belsejébe, így akár már egyetlen kezelés is látványos lehet. 

A leggyakoribb hajproblémák vegán megoldásai


A hajnak nincs könnyű élete: festjük, melírozzuk, formázzuk, szárítjuk, ráadásul a levegőben lévő szennyeződések sincsenek rá jótékony hatással. Szerencsére, a szalonkezelések hatékony megoldást jelenthetnek a fenti problémákra. A KI-POWER vegán arzenáljában mindent megtalálunk, amire egy komplex tápláló kezelés (előkezelés, tisztítás, többlépéses ápolás, hajszerkezet lezárása) során szükség lehet. 

 width=

A termékcsalád négy féle kezelést tartalmaz: az első a mély regenerációt segíti elő, a másodikat kifejezetten a szőkített haj védelmére tervezték, a harmadik a festett tincsek legjobb barátja lesz, a negyedik pedig egy általános védő és tápláló kezelés, amely erősíti a hajszálak szerkezetét.

 width=

Így használd a vegán KI-POWERT a maximális hatékonyságért


Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, hogyan és milyen termékekből épülnek fel az egyes kezelések, sőt, hogy még könnyebb dolgod legyen, a hatóidőket is feltüntettük. A táblázat alsó sorában az otthoni kiegészítő kezeléshez szükséges termékeket találod: ezeket tudod ajánlani a vendégeidnek annak érdekében, hogy még szebb és tartósabb legyen a végeredmény. 

Kiegészítő vegán hajkezelések otthon is


Ahogy az Echosline esetében már megszokhattuk, számos termékcsaládnál elérhetőek olyan otthoni hajápolók, amelyek segítségével a vendégek kiegészíthetik a szalonkezeléseket. A KI-POWER esetében nagy szó, hogy az otthoni ápolók is vegán formulával büszkélkedhetnek. Ha a vendégeid kíváncsiak a részletekre, ajánld nekik ezt a cikket, amiben összefoglaljuk a szalonbéli vegán hajkezelések előnyeit, illetve az otthoni hajápolás lehetőségeit. 

 width=

A KI-POWER VEG. COMPLEX hozza a megszokott Echosline minőséget. Ideális választás mindazoknak, akiknek fontos a környezettudatosság, és a hajápolásban is a vegán, állati eredetű összetevőket nem tartalmazó kozmetikumokat részesítik előnyben. Bónusz, hogy a KI-POWER termékek “zöld” csomagolást kaptak: a jelentős százalékban újrahasznosított műanyagból készült flakonok fontos lépést jelentenek a márka azon törekvésében, hogy a jövőben minden termékük megfeleljen a fenntarthatóság irányelveinek.