Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

LÉPJ KAPCSOLATBA A TERMÉSZETTEL: ITT A MEGÚJULT, 100%-BAN VEGÁN ECHOSCOLOR

LÉPJ KAPCSOLATBA A TERMÉSZETTEL: ITT A MEGÚJULT, 100%-BAN VEGÁN ECHOSCOLOR

Organikus, vegán, PPD-, és RESORCINOL-mentes formulában, 75 új, káprázatos árnyalatot tartalmazó színpalettával Magyarországra is megérkezett a megújult EchosColor! Bemutatjuk az Echosline több éves kutatásának prémium eredményét, azaz mindazt a csodát, amit a gondosan válogatott tealevelek, a zöldtea, a datolya olaj, és a tsubaki olaj bevetésével, a tiszta szépség és a bolygónkkal kötött szövetség eredményeképpen a professzionális fodrászat legkiválóbb clean hajfesték-családjában egyesített.

Természetes alapanyagokból nyert, kiváló összetevők, PPD-mentes, professzionális multi-tónusos hajfesték, amely nem csak tökéletesen fed még ősz hajon is, hanem organikus összetevőivel táplálja és óvja a hajat. Ki ne vágyna erre!? De a megújult EchosColor ennél még jóval többet ad: a Tiéd lehet a Föld teljes színskálája!
A természet ugyanis erőteljes, színes, leírhatatlanul vibráló. A természet az inspiráció-forrásunk, a múzsánk, az éltető erőnk. A tiszta, természetes szépség, az egészség és a következő generációk jövője melletti elkötelezettség, valamint a fenntartható, élhető bolygónk iránti felelősség jegyében alkották tehát meg az Echosline fejlesztői – több éves kutatás, tesztelés, és tökéletesítés eredményeképpen – a megújult, tiszta, vegán EchosColort! Azt a környezet- és egészségbarát, prémium hajfesték-családunkat, amely nemcsak a professzionális fodrászokat és colorist művészeket bővüli majd el felülmúlhatatlan színeredményeivel, hanem az olyan tudatos vendégeket is a vegán út elkötelezett követőjévé teszi majd, akik a tökéletes eredmények és szépség mellett a természet mellett is hitet tesznek.
Válaszd Te is a tiszta, leírhatatlan szépség koncepcióját, térj velünk a vegán útra, ismerd meg és merülj el a gyógyító, vibráló színekben gazdag teakeverékek és értékes növényi olajak hozzáadásával készült EchosColor színpompás világát!

 width=


MINDEN ELEMÉBEN ÉLTETI A TERMÉSZETET

Egyesülni a Föld energiájával: Az új EchosColor tökéletesen kapcsolódik az Echosline márka tiszta szépség koncepciójához, ahhoz az úthoz, amelyet évekkel ezelőtt választottunk, és amely már számos, sikeres, úgynevezett bestseller termékcsaládunkkal, mint például a KARBON9 szőkítő és szőkeség-ápoló termékeivel bizonyított. Az Echoscolor tehát teljesen VEGÁN, és kifejlesztéséhez, valamint gyártásához minden olyan összetevő alkalmazását elkerüljük, amely árthat, vagy káros hatással lehet az élőlényekre és a környezetre.

Egészégkoncepció: Az új EchosColor nemcsak organikus, növényi alapanyagaival, hanem azokkal az irritációsmentességet, illetve -minimalizálást biztosító tulajdonságaival is a tudatos szakemberek munkáját segíti, mint hogy az állati összetevők és -kísérletek kizárásán túl ParaFenilénDiamint (PPD) és RESORCINOLT sem tartalmaz. Ezzel is teljesen új és innovatív formulát jelent a korábbi EchosColorhoz képest. Az új EchosColor bőrérzékenységi indexe alacsonyabb, mint a klasszikus hajszínváltoztató családoké, így a tökéletes eredmények mellett a végfelhasználónak, azaz a vendégnek, és a minden nap ezzel az anyaggal érintkező fodrásznak is őrzi, óvja az egészségét.

Bizonyított és igazolt összetétel: A VEGAN OK nevű szervezet 20 évvel ezelőtt alakult, hogy népszerűsítse és terjessze az életet és a környezetet tisztelő kultúrát. Az új Echoscolor megfelel az UNI EN ISO 14021 európai szabályozásnak, ám az Echosline maga további, önkéntes, specifikus vállalásokat is tett a fejlesztés és az előállítás során az etikai/környezeti előírások bővítésére, illetve arra, hogy az új EchosColor formulája és csomagolása mentes az állati összetevőktől.

 width=

A VEGÁN ÚT ÚJABB ÁLLOMÁSA: A TEA


A TEA, a természet legjava: Az új EchosColor legfontosabb összetevője. Ez az egész világon ismert, a legkülönbözőbb civilizációkat és népeket egyesítő anyag képes arra, hogy forradalmasítsa a szépségipart is! A teát mindenki a saját hagyományai szerint használja és fogyasztja, ráadásul valóban világszerte ismert jótékony tulajdonságairól, egészségvédő, sőt, immunizáló, gyógyhatásairól, valamint fenntartható gazdálkodási formáiról, azaz előállításának természetes, ökoszisztéma-barát, évezredes hagyományairól is.
Ráadásul a TEA közismert antioxidáns tulajdonságai és -tartalma mellett fertőtlenítő, antibakteriális hatása is bír. Ez nem vicc, a tea legfőbb, az egészség szempontjából pozitív hatásokat kiváltó összetevője ugyanis éppen a számos antioxidáns tulajdonságú vegyület, azaz a polifenol szerkezetű, flavonoid vegyületek koncentrációja, amelynek hála a tea csökkenti az oxidatív károsodások következtében kialakuló betegségek előfordulását, úgymint a kardiovaszkuláris betegségekét, rosszindulatú daganatokét, ízületi gyulladásokét, vagy éppen az Alzheimer-kórét.
 width=

A Föld színskálája: És a TEA tényleg minden, ami természet; környezetünk minden színe, illata, formája és impulzusa felfedezhető benne: legyen szó vibráló virágokról, zamatos gyümölcsről, ébresztő feketeségről, az erdőkben fellelhető zöldek lágy, nyugtató aromáiról, vagy éppen a forróságról és hűsítésről! Ráadásul elég a tealevelek nyújtotta Föld-színskálára gondolnunk, hogy tudjuk: ez az anyag a kreativitásnak is igazi múzsája, hiszen a tealevelek a legkülönbözőbb színűek lehetnek, keverékük tökéletes kompozíciót és intenzív kapcsolatot jelent a különböző árnyalatok között.

Aktív, organikus hatóanyagok: Az új Echoscolor a gyógyhatású, antioxidánsokban gazdag, pigment hatásokat fokozó tea levelekkel tehát minden egyes árnyalatában ZÖLDTEA kivonattal dolgozik, amely fokozza a színtartósságot. De ez a festékcsaládunk más, értékes növényi hatóanyagokat is tartalmaz: például DATOLYA OLAJAT, ami tisztít és revitalizál, valamint TSUBAKI OLAJAT, ami lágyítja és fényt ad a hajnak, azaz óvja a színváltoztató eljárás során a hajszálak szerkezetét.

Aromatikus élmények: Az EchosColor új forumlája az értékes növényi hatóanyagokban gazdag összetétele miatt erőteljes aromatikus élményt is nyújt: a fodormenta, az eukaliptusz, a jázmin, a frangipani, a gardénia, a tengeri só, a szürke borostyán, a szantálfa, valamint a fehér pézsma illatjegyeit is magán viseli, így a hajfestés kémiai folyamatait ismerők számára kellemes meglepetésként minimalizálja a szúrós, zavaró szaghatást.

NEM SZAB HATÁROKAT


A természet színeinek harmóniája: Az EchosColor megújult színpalettája 75 új színt tartalmaz, mindegyikkel a Föld valamennyi árnyalatával való harmóniára törekedve. Kifejlesztettünk ugyanakkor négy innovatív árnyalati skálát is:

  1. Kreatív és szőke kifejezés-fokozás: Az innovatív Pure Colors (Tiszta Színek) sorozattal szabadjára engedheted kreativitásodat, fokozva a természetes hatású, mégis kifejezetten hideg, sárgaság-, de szürkeségmentes árnyalatokat.
  2. Réz és vörös vadulás: Az új sorozatban könnyedén elérhetőek erőteljes, rendkívül határozott és tartós vörös, réz és lila színek.
  3. Hideg és meleg árnyalás: Új és továbbfejlesztett hamu hideg árnyalatok, meleg- és hideg barna tónusok is könnyedén elérhetőek az idevágó, új árnyalatainkkal.
  4. Természetes és jeges fényhatások: Minden EchosColor árnyalat 100%-os őszhajfedést biztosít, de létrehoztuk a Pure Naturals .0 és az Ice Naturals .0 Ice árnyalatokat is, amelyek kompakt és mély fedést biztosítanak természetes és természetes hideg fényhatásokkal, még a teljesen ősz, vagy erőteljesen őszülő hajon is.

  Maximális kreativitást tesz lehetővé: Az új EchosColor színrendszere úgy van felépítve, hogy az egyes árnyalatokat a lehető legegyszerűbb keverési módszerekkel, arányszámítások leegyszerűsítésével és tökéletes, akár árnyalatról árnyalatra történő kombinációkkal is elérheted – ehhez egyébként az Echosline technikai segédletet is létrehozott a színskálában!

  Nemcsak belül, kívül is zöld: Az új EchosColor által hirdetett környezettudatos nemcsak az organikus összetételben, de a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó, újrahasznosított és lebomló csomagolásban is tetten érhető. A festékcsalád doboza biológiailag lebomló, komposztálható és újrahasznosítható papírból készült, fenntartható, felelősen művelt erdőkből származó fa alapanyagokkal. A tubus szintén biológiailag lebomló anyag, nincs benne nehézfém, vagy florid, 100%-ban újrahasznosítható, a kupak pedig 50%-kal kevesebb műanyaggal készült.   width=

  TÖBBÉ NEM VÁGYSZ MAJD MÁSRA

  Összefoglalva az új ECHOSCOLOR legfontosabb jellemzői:

   • A Föld végtelen színpalettája a TERMÉSZET legkiválóbb, gyógy- és ápoló hatású összetevőivel
   • PPD-, és RESORCINOL-mentes formula, organikus zöld tea, datolya- és tsubaki-olaj hozzáadásával
   • Multi-tónusú, természetes hatású színeredmények
   • Tökéletes fedőképesség, maximális világosító hatás, 100%-os őszhajfedés
   • Szabad keverhetőség, könnyed állag, ami a legújabb és a korrekciós technikákhoz is alkalmazható
   • Magas minőségű színkiegyenlítési képesség, szín a színen árnyalási és keverési lehetőségek, könnyed sötétítés
   • Új tonerek, briliáns divatszínek és különleges, egyedi fényhatások elérésére alkalmas árnyalatok
  Az ECHOSCOLOR tehát minden, amire egy tudatos, kreatív, innovatív, professzionális szakember vágyhat! Ne várj tovább, légy a tiszta szépség úttörője, próbáld ki az elsők között Magyarországon az új EchosColort, és szerezz követőket magadnak a vegán úton!

   width=

  Többet szeretnél tudni? Érdekelnek a részletek, vagy azonnal meg is akarod kapni, és kipróbálni a VEGÁN ECHOSCOLORT!? Lépj kapcsolatba ECHOSLINE-képviselőddel, vagy ha még nincs területi képviselőd, akkor add meg adataid, szalonod nevét és elérhetőségeit az alább található kapcsolati ablakban, és mi fel fogunk keresni!