Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

No Yellow Vegán

A No Yellow samponok olyan speciális samponok, melyek kifejezetten a szőke, szőkített vagy ősz haj sárgasága ellen vannak kifejlesztve. Ezen samponok különleges formuláik segítségével megszüntetik a hajkorona sárgás, meleg tónusait, miközben hideg és hamvas árnyalatot kölcsönöznek neki. Válassza a professzionális No Yellow termékeket és tegyen a hajszíne tökéletességéért, szüntesse meg a hajkoronája nemkívánatos sárga árnyalatait! Sőt, gondoskodjon hajának és fejbőrének tisztításáról és ápolásáról a No Yellow termékekkel! Élvezze ki a hosszantartó hamvas hatást!


3termék 13
3termék 13

Hamvas és természetes hajszín: No Yellow samponok

A No Yellow samponok a formulái segítségével hosszan tartóan megőrzik a friss, szőke tónusokat és a tápláló összetevők pedig hozzájárulnak a haj élénkségéhez, védelméhez és egészségéhez. Használjon No Yellow, hamvasító samponokat rendszeresen, melynek köszönhetően festett hajkoronája hamvas, hűvös tónusú maradhat, elkerülheti a sárgás árnyalatokat!

Keresse fel a hamvasító samponokat és válassza a hajszínének és állapotának megfelelő terméket a kiemelkedő eredményért!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés