Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Parabénmentes sampon

A parabének allergiás reakciókat válthatnak ki, ezért a parabénmentes samponok ideális megoldást nyújtanak az érzékenyebb fejbőrűek számára. Ezekkel a speciális termékekkel elkerülhetővé válik a fejbőr vörössége, irritációja, viszketése és hámlása. A samponok kíméletesen tisztítják és ápolják a hajat, miközben hozzájárulnak annak fényéhez és egészségéhez. Ez a kategória különösen azoknak szól, akik tudatosan kerülik a parabén nevű vegyi anyagokat a személyes hajápolási termékekben. Fedezze fel az Echosline parabénmentes sampon választékát és gondoskodjon hajáról kíméletesen!


13termék 113
13termék 113

Parabénmentes samponok kíméletes gondoskodása

A parabénmentes samponok nem tartalmazzák a parabén nevű tartósítószert, mely gyakran allergiás reakciót vált ki az érzékenyebb bőrrel rendelkező emberekből. Miközben kíméletesen tisztítják és ápolják a hajkoronát, nem feledkeznek el a hidratálásról és táplálásról sem. Használatuk egyszerű és egészségesebb, mint a parabénes társaiké.

Ha érzékeny bőre miatt szeretné minimalizálni a kémiai anyagokkal való érintkezést, akkor válassza az Echosline parabénmentes samponjait! Nézzen szét a kínálatban és élvezze ki a kímélő lehetőséget!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés