Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Segítség, göndör a hajam!

Segítség, göndör a hajam!

Mire van szükséged, ha már unod, hogy kezelhetetlen göndör a hajad? - Hullámos, göndör, szöszös, szálkás haj minden reggel történő megfegyelmezésével, megzabolázásával, vasalásával sok nő indítja a napját. De a hajszárítás is olykor órákat vesz igénybe…
Ha szeretnél ezen változtatni, szeretnél megszabadulni ezektől az elfoglaltságoktól akkor hajegyenesítőre lesz szükséged!

Mitől göndörödik a haj?


A hajszálakat felépítő keratinszál tömörsége is befolyásolja a hajszál alakját, mert ha nagy kéntartalmú, akkor a hajszál egyenes. Ha a magas és alacsony kéntartalmú (rugalmas, nyújtható) keratinszál is megtalálható benne, akkor a hajszál hullámos.

A haj hullámossága a hajkeresztmetszetnek is függvénye. Ha a haj keresztmetszete kör, akkor egyenes a hajszál, ha ovális, akkor hullámos, ha pedig lapos az alakja, akkor göndör a hajszál.

A haj egyenesítésének két fajtája használatos: az egyiket hőhatással készíthetjük el, a másikat kémiai úton, a hajszálak belső kötéseinek átalakításával.

Hajegyenesítők közül melyiket válasszam?


Az ECHOSLINE legújabb fejlesztésű hajegyenesítő termékcsaládja a DISCIPLINE hajegyenesítő program amely egyben a legújabb lehetőség a hajegyenesítés terén.

Az egyéb korábbi technológiákkal ellentétben (formaldehid alapú, erősen roncsoló hatással), a DISCIPLINE hajegyenesítő termékek NEM RONCSOLJÁK A HAJAT, biztonsággal alkalmazhatók MINDEN HAJTÍPUSRA (festett, szőkített, stb.) és abszolút MENTES MINDEN, régebbi fejlesztésű hajkiegyenesítők KÁROS ÖSSZETEVŐITŐL.

Ha szeretnél TÖBBET TUDNI erről a hajbarát, speciális összetevőket alkalmazó hajegyenesítő program működéséről, használatáról KATTINTS IDE!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!