Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Tágítsd ki a hajfestés, szőkítés határait a Seliár Kromatik segítségével!

Tágítsd ki a hajfestés, szőkítés határait a Seliár Kromatik segítségével!

A Seliár Kromatik termékcsalád kifejezetten a kémiailag kezelt haj védelmére szolgál. A védelem pedig nemcsak a károsodás elkerülését szolgálja, hanem a hosszan tartó, fényes és káprázatos színeket és fürtöket is. Ez a két tény és funkció pedig egymást erősíti. Mit jelent ez?

Vendégeknek otthonra Seliár Kromatik?


A Seliár Kromatik termékek már a kémiai kezelések során kifejtik hatásukat. Ezzel védik a hajszálakat a megterhelő vegyületek roncsoló hatásától, minél kíméletesebbé téve azt. A kezelés – legyen szó hajfestésről, szőkítésről vagy dauerról – utolsó fázisában, a hajmosásnál és balzsamozásnál is számíthatunk a Seliár Kromatik termékek nyújtotta védelemre, mely így már a kialakított frizura megőrzésében segítenek. Ez az általános bemutató, ha a Seliár Kromatikról beszélünk. De mit is jelent ez gyakorlati szemszögből nézve?

  • A Seliár Kromatik termékekkel tovább őrizheted meg hajadnak azt az állapotát, amikor kijössz a fodrásztól. Vagyis tovább lesz fényes, ápolt és selymes, valamint még egy hét után is úgy fog csillogni, mintha éppen most jöttél volna ki a kedvenc fodrászodtól.
  • A Seliár Kromatik termékek oly módon nyújtanak védelmet, hogy igyekeznek semlegesíteni a károsító anyagokat, kellemetlen szagokat a kémiai kezelések során. Vagyis például dauer során kevésbé fog kiszáradni és kifakulni a hajad és nem marad meg benne a dauer jellegzetes szaga.
  • A Seliár Kromatik termékek tényleg extra színtartósságot biztosítanak. A színvédelem és a károsító anyagok, illatanyagok semlegesítése együttesen akár azt is lehetővé teszi, hogy akár egy alkalommal akár több alkalommal is lehet szőkíteni úgy a hajat, hogy az nem roncsolódik. Így rövidülhetnek a szőkítések közti pihenő időtartamok, hamarabb érheted el a kívánt színt.Ha te is szereted festetni / daueroltatni / szőkíteni a hajad, és szeretnéd, hogy egészséges legyen a hajad a kémiai kezelések után, akkor mindenképpen kérd legközelebb fodrászodtól a Seliár Kromatik termékcsalád használatát!

A Seliár Kromatik családban rejlő lehetőségek a fodrászok számára


Ha fodrászként a következő kérdések közül akár csak egyre is határozott igennel válaszolnál, mindenképp szerezd be magadnak és használd vendégeidnél a Seliár Kromatik termékcsalád tagjait!

  • Vendéged azért nem vált hajszínt vagy hajviseletet, mert fél, hogy túlságosan roncsolni fogják a kémiai anyagok a haját? Szeretnél „Úristen, de jó lett!” érzést nyújtani a kétkedő vendégeidnek?
  • Többször előfordult már veled, hogy nagyon károsodott hajjal jelent meg nálad egy vendég, aki a figyelmeztetések ellenére ragaszkodott a hajfestéshez/szőkítéshez, te pedig félve álltál neki a műveletnek?
  • Szeretnéd kitolni a színmegváltoztatás határait anélkül, hogy roncsolnád vendégeid haját?
  • Olyan fodrász akarsz lenni a környéken, aki megtudja csinálni azt amit máshol nem mertek megcsinálni a vendégednek? Akiről azt tartják, hogy profin bánik a hajfestékekkel, szőkítővel, dauerrel, mert a végeredmények lenyűgözőek és tartósak?

Még több információra van szükséged a Seliár Kromatik termékcsaláddal kapcsolatban? Olvasd el korábbi cikkeinket ide kattintva, vagy keresd fel területileg illetékes képviselőinket!

"