Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

SLS mentes sampon

Az SLS-t, mely egy kémiai felületaktív anyag, gyakran alkalmaznak hajápoló termékek gyártása során, elsősorban a zsíroldó tulajdonsága miatt. Az érzékeny bőrűek általában kerülni szokták a használatát, bár az SLS nem káros az egészségre. Ennek oka pedig az, hogy képes lebontani azokat a természetes olajokat, amelyek fontosak lehetnek a bőr védelmi funkciójának fenntartásában és így irritációt okozhat. Az Echosline kínálatában azonban szerencsére számos SLS mentes sampon elérhető, így a kifejezetten érzékeny bőrűek is megtalálják a számukra legideálisabb termékeket! Fedezze fel a kínálatot és gondoskodjon hajkoronájáról!


15termék 115
15termék 115

SLS mentes samponok a kíméletes tisztításért

Az SLS mentes samponok kíméletesen tisztítják a hajat és a fejbőrt, valamint gondoskodnak azoknak egészséges megjelenéséről, így a hajápolás kímélő és természetes megközelítését képviselik. Ezek a samponok kifejezetten azoknak alkalmasak, akik szeretnék elkerülni, hogy az SLS tartalmú készítmények eltávolítsák a szükséges természetes olajokat, valamint az esetlegesen felmerülő irritációt és szárazságot. Különösen ideális érzékeny fejbőrű vagy allergiás hajlammal rendelkező személyek számára.

A samponok segítenek megőrizni a haj természetes hidratáltságát, így hajunk puha, hidratált és könnyen kezelhetővé válik. Néhány SLS mentes sampon természetes hővédelmet is nyújt, mely a hőkezelések során védi meg a hajkoronát a károsodásoktól.

Fedezze fel a széles választékot és válasszon az Echosline SLS mentes samponjai közül!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés