Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Sampon szőke, szőkített hajra

A szőke vagy szőkített haj ápolása gyakran kihívásokat állít elénk, hiszen gyakori problémák közé tartozik a színkifakulás, a szárazság és a töredezés. Az Echosline oldalán azonban tökéletes megoldást találhatunk ezekre a problémákra, hiszen a különleges összetevőkkel rendelkező samponok kifejezetten a szőkített haj speciális igényeire lettek tervezve. Ezek a termékek intenzíven hidratálnak, miközben védelmet nyújtanak a hajszín árnyalatának megőrzésében és visszaállítják a haj természetes fényét, valamint rugalmasságát. Bízza ránk szőkített tincseinek ápolását és használjon minőségi termékeket nap, mint nap!


5termék 15
5termék 15

Speciális samponok szőke, szőkített hajra

A szőke vagy szőkített haj szépségének megőrzése és ápolása külön figyelmet igényel annak érdekében, hogy élénken és intenzíven tündökölhessen. A szőkített hajra kifejlesztett samponok nemcsak tisztítják a hajat és a fejbőrt, hanem segítenek megőrizni a szín intenzitását és ragyogó szépségét. Emellett megelőzik a nem kívánt sárgás árnyalatok kialakulását, így a hideg, platina vagy arany szőke hajszín is hosszú ideig megmaradhat. Használatuk egyszerű és a megfelelő sampon alkalmazásával a hajkorona védve van a környezeti tényezők káros hatásaitól is.

A speciális összetevők fokozzák a haj fényét és szépségét, ezzel biztosítva annak egészségességét is. Fedezze fel az Echosline gazdag kínálatát és válassza a speciálisan szőke, szőkített hajra kifejlesztett samponokat! Garantálja hajkoronája számára a megfelelő hidratáltságot, védelmet és intenzitást!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés