Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Szulfátmentes sampon

A szulfátmentes samponok ideális megoldást kínálnak mindazoknak, akik szeretnék elkerülni a hagyományos samponok által okozott szárazságot és lehetséges irritációt. Az Echosline szulfátmentes samponjai kíméletesen tisztítják és ápolják a hajat, miközben megőrzik annak természetes nedvességtartalmát és egészséges állapotát. Speciális formuláik hidratálják a hajkoronát, melynek köszönhetően mindennaposan gyönyörködhetünk annak szépségében. Fedezze fel a széles kínálatot és válassza az Ön számára legideálisabb samponokat!


13termék 113
13termék 113

Szulfátmentes samponok

Ideális megoldást keres a hagyományos samponok által okozott lehetséges károsodások, szárazság ellen? Akkor nézzen szét az Echosline szulfátmentes samponjai között és gondoskodjon hajkoronájáról természetes összetevőjű, tisztító és ápoló termékekkel. A samponok speciális formulái nem tartalmaznak kíméletlen tisztítószereket, ezáltal gyengéden gondoskodnak a hajról és a fejbőrről, minimalizálva a szárazság és irritáció előfordulását.

A szulfátmentes samponok hidratáló összetevői segítenek megőrizni a haj természetes nedvességtartalmát és puhaságát, így elkerülve a károsodásokat. Kíméletesen és hatékonya távolítják el a lerakódott szennyeződéseket és a felesleges olajat a hajról, miközben nem terhelik meg azt. Emellett a szulfátmentes termékek kiválóan alkalmazhatóak érzékeny fejbőrre is, mivel nem tartalmaznak irritáló anyagokat.

Fedezze fel az Echosline szulfátmentes samponkínálatát és ápolja haját kíméletesen!

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés