Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Tápláló és mámorító luxus a Seliártól!

Tápláló és mámorító luxus a Seliártól!

Hajad erősen száraz, érdes tapintású, töredezett és meglehetősen fakó színű is? Szeretnél tartós és mélyen tápláló megoldást, de nem éred be egy közepesen átlagossal? A Seliár Luxury termékcsalád a lehető legjobbat nyújtja dehidratált hajkoronádnak és fejbőrödnek!

Seliár Luxury száraz hajra


A Seliár Luxury termékcsalád kifejezetten azoknak készült, akiknek rettenetesen száraz a hajuk, azoknak akik folyamatosan ""gyilkolják"" hajvasalóval, amitől száraz, dehidratálttá válik. De azoknak is akik szakmájukból adódóan (pl. színészek, modellek, sportolók) a körülmények miatt sorozatos igénybevételnek teszik ki hajukat klóros uszoda vízzel, minden napos hajmosással, festésekkel, egyéb kémiai kezelésekkel és hajformázó termékekkel. Ugyanis ezek hatására a haj jelentősen veszíthet víztartó képességéből, rugalmasságából, színéből és erejéből. A haj száraz lesz, durva és töredezett. Előfordulhat esetleg az is, hogy az örökölt gének tehetnek ezekről. Tápláld hajad a csúcsminőséget képviselő Luxury termékekkel!

Seliár Luxury nyújtotta extra, vitamindús táplálás


A vitaminok fontosak a haj egészségéhez, tonizáló és regeneráló hatásuknak köszönhetően a haj erős és életteli lesz. Kérdés, hogy a vitamindús táplálkozáson túl azonban hogyan tudnád közvetlenül beépíteni őket a hajba? A Luxury termékek egyik különlegessége, hogy rengeteg vitaminkoncentrátumot tartalmaznak, így kívülről is bejuttathatod hajszálaidba az értékes vitaminokat, maximalizálva az újjáélesztő hatást, ráadásul mindezt csupán 1 perc alatt, így nem veszi el értékes idődet a pl. a reggeli vagy sportolás utáni tusoláskor.

A vitaminok széles skálája tápláló olajokkal kiegészülve teszi a Luxury termékeket maradandó alkotássá. Az olajok nélkülözhetetlenek a száraz, törékeny haj táplálásához, segítségükkel a haj puhává és ragyogóvá válik. Az olajok a hajápolást illatos szeánsszá változtatják, megteremte egyszerre a kényeztető és tápláló luxusérzést otthon, a fürdőszobádban.

A Seliár Luxury kevesek kiváltsága. Tartozz közéjük!


A Luxury termékcsalád koncentrált, de gyengéd összetétele azonnali eredménnyel jelentkezik rögtön, az első használat után. Aki megtapasztalja látványos hatását, rögtön vinne haza magával a Seliár Luxury Samponból és Seliár Luxury Maszkból otthoni használatra. Azonban ez a luxus ápolás egyelőre olyan fodrászok kezében van, akik szakmájukat tekintve elhivatottak a tökéletesség és különlegesség iránt.

Olyan fodrász vagy, aki szeretne kitűnni a tömegből? Szeretnéd a lehető legjobbat nyújtani vendégeidnek? Tudj meg többet a Seliár Luxury termékcsaládról a területileg illetékes képviselőnktől ide kattintva!