Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Tartós hullám, dauer

Tartós hullám, dauer

Egyenesből hullámos? Hullámosból egyenes? - Ugye te is eljátszottál már a gondolattal, hogy göndör fürtjeid kiegyenesítsd vagy épp egyenes hajad változtasd különlegessé loknikkal, fürtökkel, hullámokkal?
Biztos vagyok benne, hogy többször is megfordul a te fejedben is!
Mert “Új haj, új élet!”, mert követed az aktuális trendet, mert kell a változatosság, mert lezárunk egy kapcsolatot vagy épp az kell, hogy megforduljanak utánunk az utcán…

 

Akinek vékonyszálú és lapos a haja szeretné, hogy ezáltal volumen növelő hatást érjen el.

Akinek pedig drótszerű, erős haja van, kiváló formát tartást kölcsönöz és megaszabadul a mindennapos procedúrától, amivel haját kordában tudja tartani.
A probléma csak az – és szerintem ezzel sem tévedek-, hogy Magyarországon a DAUER fogalma, megrekedt a ’80-as évekbeli ’vattacukor’ frizura szintjén, a kellemetlen, szúrós szagú “büdös” ammóniát bőséggel tartalmazó dauer technológiánál, amitől okkal félünk!

Mi van akkor, ha mégis göndör fürtöket, tartós hullámot szeretnénk? Milyen lehetőségeid vannak?

Manapság sokféle dauerfajták közül választhatunk: spirál dauer, hullám dauer, hagyományos ammóniás vagy gyümölcssavas volumen növelő dauer, …azonban az első negatív tapasztalat, nem körültekintő választás után, mindenki feladja!

A vékonyszálú haj rendszerint teljesen eltöredezik, hullani kezd. Néhány hajmosás után a hullámok úgy eltűnnek, mintha sosem lettek volna és haj teljes szerkezete tönkremegy, elgyengül.

Erős, vastagszálú hajúak pedig általában arról panaszkodnak, hogy a hajvégek elseprűsödnek, elszálkásodnak. A DAUER egy kémiai eljárás, melynek során a haj kémiai kötései megváltoznak, ha a művelet során a tapasztalatlan fodrász és a nem megfelelő termék találkozik, akkor bizony valóban a fenti eredményekkel kell számolni!

Létezik az a biztonságos termék, amire mégis rábízhatjuk magunkat és hajunk egészséges, tartósan hullámos marad?

Az ECHOSLINE-nak köszönhetően elérheted te is, hogy végre BIZTONSÁGOSAN hullámosítsd a hajad és megforduljanak utánad az utcán!

Magyarországon elsőként belépő SELIÁR SYNERGY PERM Ammónia-mentes hajrekonstrukciós egyedi hullámosító rendszer, különleges összetevőkkel (Keratin, Argánolaj, Aminosavak, Cysteamine) garantálja a haj hosszan tartó hidratáltságát és a hajszerkezetének újjáépítését, így bátran göndöríthetsz!
(Cysteamine: természetben előforduló, természetes eredetű összetevő, mely kifejezetten jól hat a haj szerkezetére. Az általa kifejtett hatás biztosítja a természetes, rugalmas hullámokat!)

Az AMMÓNIAMENTES SELIÁR SYNERGY PERM dauer hajvízben és stabilizálóban lévő összetevők a haj szerkezetébe mélyen behatolva, újjáépítik azt, a haj felszínén pedig védőburkot képeznek, így a hullámos fürtök puhák, hidratáltak, rugalmasak és tartósak lesznek.

Le a hajcsavarókkal, és jöjjön a SELIÁR SYNERGY PERM tartós hullámosító rendszer!

Az ECHOSLINE mindent megtett azért, hogy ezzel a speciális összetevőket tartalmazó termékével leszámoljon az elavult dauer kezelésekkel és a dauer készítése ezentúl ne egy elhibázott, rossz tapasztalat legyen, mert:

    • nincs többé száraz, seprűs hajvég,
    • nincs többé másnapra kisimult hullám,
    • nincs többé AMMÓNIA, és nincs a vele együtt járó szúrós, kellemetlen, nagyon erős szag,
    • és ha mégis meguntad a fürtöket, hajad nem kell levágatni, szerkezete épp marad!

Ha te is meguntál hajcsavarókkal, sütővassal időt húzni, házilag dauerolni, akkor tegyél egy próbát, és bátran kérd a fodrászodtól ezt a biztonságos, egyedi ammóniamentes hajrekonstrukciós tartós hullámosító kezelést!

Figyelem! Még egy jó tanács…
A hullámosítást legjobb szakemberre bízni, mivel a tartós hullámosításhoz komoly szaktudás szükséges! Ezért azt javasoljuk, ha biztosra akarsz menni a végeredmény tekintetében mindig bízd a hajad hullámosítását fodrászra!

Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!


Nézd meg videónkat itt!