Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Tényleg lehetséges a szőkítés és semlegesítés egyszerre?

Tényleg lehetséges a szőkítés és semlegesítés egyszerre?

"Igen, lehetséges, méghozzá a bambuszszén szerves hatóanyagának hála, amely nemcsak mélytisztító, antibakteriális erejével csupaszítja simára a hajszálakat, távolítja el felületéről a baktériumokat és más méreganyagokat, de beljebb is hatol a hajszerkezetbe, így "fehérítőként" – miként egyébként az organikus ruhatisztításban is alkalmazzák – képes maximálizálni a szőkítési eredményt, hogy egészen világos, sarki, avagy skandináv szőkeséget érj el!

 A KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM tehát intenzív világosító hatásának kifejtésével egyidőben semlegesíti a szőkítési eredményeket, lecsupaszítja a sötét pigmenteket, azaz a melanint a szálakról, miközben az aktív szén a haj belsejében is képes felszívódni, így szó szerint fehérítő hatást fejt ki. Mivel azonban ez a krémszőkítő szürke pigmenteket is tartalmaz, használata ideje alatt végig ezekkel tölti újra a hajszálakat, így nemcsak a vágyott, sárgaság-mentességet biztosítja, de megkönnyíti a továbbtonizálást is, így elővilágosítóként is kimondottan jól bevethető.

De ki nem találkozott még extrém szőkítésen átesett, letört, élettelen hajjal? Őszintén: hányszor fordult már elő, hogy a sokórás felvilágosító munkád után a vendég visszatér azzal, mégsem akar többet szőkíteni, mert teljesen odaveszett a hajának a tartása, állaga? Milyen gyakran győzködöd a hozzád fordulókat, hogy bizonyos szőkeségi fokot már ne kockáztassanak meg, vagy hogy a legújabb árnyalási technikák bizony nem fognak olyan igazi, hófehér, gyémánt csillogású szőkeséget eredményezni a vágyott hajhosszal? Hányszor fordul elő, hogy tankönyvi, gyártói útmutatás szerinti, professzionális alkalmazással is sárgássá válik a szőkítés eredménye?

A jól ismert aktív szén összetevőjénél éppen ezért most jóval tovább mentünk: a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM 9 további, mélytáplálást és intenzív ápolást lehetővé tévő hatóanyagban dúskál azért, hogy ne csak két szőkítés között, valamint a színvilágosítás után, hanem a MAXIMUM 60 percig tartó, intenzív szőkítés ideje alatt is biztosítsa a haj egészségét! 

Így a szőkítésen áteső tincsek sem veszítik el nedvességtartalmukat és életerejüket, nem üres hajkérgeket kell majd újratöltened őket, hanem csak a tökéletes színeredeménnyel bíró, élő szálakat ápolni és kezelni a megfelelő KARBON9 ápolókkal – afféle karbantartásként. Ezt megelőzően a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM a szőkítési eljárás TELJES IDEJE ALATT a feketekömény, a majomkenyérfa és a neem-fa értékes, esszenciális olajaival védi és puhítja a tincseket. A zamatos mangó, az illatos papaya és ananász kivonat élénkítő hatású, a csalán, a zsálya és a cickafark kivonat pedig a tökéletes tisztító hatásról ismert, így olyan mélyen képesek bejutni a hajszerkezetbe, amennyire csak lehet.

A természetes szépség a természettel való összhanggal kezdődik

Az Echosline nemcsak a környezetvédelem nevében lebomló, károsanyagmentes csomagolásban kínálja legújabb termékeit, de a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉM praktikus kiszerelésben kapható. Azt is tudnod kell, hogy a KARBON9-család vegán, és van amelyik terméke 99%-ban természetes összetevőkből készül, a fő alkotóelem, a bambuszszén pedig organikus biagazdálkodás eredménye. A fenntarthatóság, bolygónk egészsége maga is kincs, a szépségápolásban tehát az aktív növényi szén, nem túlzás, a fekete gyémánt, azaz közismert nevén a KARBONÁDÓ.

Kavard fel Te is az indulatokat, és árnyalj a legszebb tónusokban, alkoss minden elemében tökéletes szőkeséget, és lépj a gyémántfokozatú szőkítőmesterek szintjére: add meg a vágyott, akár fehérszőkeségű, divatos tónusokban gazdag, mégis egészséges hajzuhatagot is vendégeidnek! Haszáld a KARBON9 krémszőkítőt együtt a rendszer többi elemével, és biztos lehet benne, hogy többé nem csábul el máshová egyetlen hozzád járó vendég sem!

Többet szeretnél tudni? Érdekelnek a részletek, vagy azonnal meg is akarod kapni, és kipróbálni a KARBON9 SZŐKÍTŐ ÉS SEMLEGESÍTŐ KRÉMET? Ez egy professzionális fodrászati termék, kizárólag fodrászoknak értékesítjük. Lépj kapcsolatba ECHOSLINE-képviselőddel, vagy ha még nincs területi képviselőd, akkor add meg adataid, szalonod nevét és elérhetőségeit, és mi fel fogunk keresni!