Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Tízféle öko-hatóanyag dolgozik neked!

Tízféle öko-hatóanyag dolgozik neked!

Előző bejegyzésünkben bemutattuk, hogyan ápolja, tisztítja, regenerálja és védi meg a szén még az igénybe vett hajat is a környezeti ártalmaktól. Azonban nemcsak a szén segíti ezt a munkát. A Karbon9 elnevezésben a 9-es szám a további értékes összetevők számára utal. Kilencféle növényi olaj, gyümölcs esszencia és gyógynövény kivonat teszi még tökéletesebbé a termékek hatásmechanizmusát. Ezek az összetevők külön-külön is puhítják, ápolják vagy csillogóvá varázsolják a tincseket, de együttes erejük az, ami az egyedülálló Karbon9 hatást eredményezi.

Természetes anyagok a természetes szépségért


A Karbon9 az első olyan detoxikáló, mélytisztító, vegán termékcsalád, ami 100%-ban organikus összetevőkkel éri el nem akármilyen eredményt. A fekete kömény, a majomkenyérfa és a neem fa olaj védi és puhítja a tincseket. A mangó, a papaya és az ananász esszenciái vitalizáló hatásúak. A csalán, a zsálya és a cickafark kivonat pedig tovább fokozza a szén egyedülálló tisztító hatását. Ez a tíz értékes összetevő kell ahhoz, hogy selymessé varázsolja az agresszív külső hatásoknak kitett és a kémiai kezelések által sérült, elgyengült hajat. Így lesz még egy törékeny, festett hajból is természetesen ragyogó hajzuhatag.

Nemcsak a hajat védi


A Karbon9 megalkotói nem vicceltek, amikor “vegán”-ként aposztrofálták ezt a forradalmian új hajápoló családot. A termékek ugyanis szintetikus összetevő mentesek, kizárólag a természetben megtalálható anyagokat tartalmaznak, amik biztonságosak a bőrre nézve, illetve környezetbarátok. Vagyis a Karbon9 környezetet sem terheli káros anyagokkal. Az előállításához szükséges vízfelhasználás tudatosan alacsony, a csomagolása újrahasznosított, a termékfejlesztés pedig állatkísérlet mentes. A készítmények a kiöblítés során 100%-ig lebomlanak.

Az új generáció sokkal tudatosabban vásárol és számukra már kiemelkedő szempont az, hogy azok a termékek amiket nap mint nap használnak ne terheljék tovább a Földünket. Van mit tanulnunk a Z generációtól, tudatos választással mi is tehetünk a környezetet védelméért.

Öko-tudatos, természetes szépség


Mentesség, öko-tanúsított hatóanyagok, természetesség és tisztaság kívül-belül. Ezt tudja minden Karbon9 termék amellett, hogy a hagyományos kémiai készítmények hatásai a nyomába sem érnek. Itt a tökéletes alkalom, hogy Te is próbára tedd a termékcsaládot, hiszen legújabb tagjaira neked is szükséged van! Keresd a hajban maradó kétfázisú balzsamot, a szennyeződés stop spray-t, a fekete pakolást valamint a medence és napvédő olajat a webshopban, hogy idén nyáron minden vendégedet nyugodt szívvel engedhesd el nyaralni. A napfény, a sós víz és a káros környezeti hatások többé nem foghatnak ki rajtad és nem hagynak nyomot  a vendégeid haján.

 

Próbáld ki most a Karbon9 termékeket és győződj meg a természet döbbenetes erejéről!